Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?
A gyermekemet ne hibáztassátok! Ő nem tehet semmiről, és nem vagyok felelőtlen sem! Ezeket külön kikérem!
Majd pont az a válasz nem tetszik, hogy változhat.. Nekem ez tetszene, de csak összezavart, mert előtte mindenki annyira fújta, hogy az ilyen sosem változik.
"Ha ennyire így lenne tényleg, akkor miért írkálnak olyan kommenteket máshova hogy bármikor lehet változni? Na ezt magyarázzátok meg!"
Mert van még pár ilyen hiszékeny, buta, mesevilágban élő liba, mint te is. Sokan szeretik várni a nemlétező csodát.
Azt viszont nem értem, ha ennyire ragaszkodsz ehhez az emberhez, akkor miért zavar, ha továbbra is félrekefél. Eddig is azt csinálta és te boldogan aláfeküdtél így is. Akkor nem mindegy, hogy megváltozik vagy sem?Az rajtad nem fog segíteni, hogy esetleg millió emberből egy változtatott magán. Ez nem garantálja azt, hogy a te pasid is változni fog. Legyél vele még 20 évet, aztán majd kiértékeled, hogy tudott-e változni. Neked végülis olyan mindegy, hogy mi lesz. Eldöntötted, hogy így is maradsz vele. Akkor mit számít ? 🤷♀️Vagy azt hiszed neked különb a pinád, mint másnak, és ezért majd hűséges lesz hozzád egyszer? Ennyire ne legyél öntelt. Nincs miért.
Én csak is téged hibáztatlak, a gyerekedet nem, mintha nem tűnt volna fel. Sajnálom szegényt, mert egy olyan kapcsolatba születik bele, ahol nincsen bizalom (mert ezek a kérdések is bizonyítják hogy nem tudsz benne bízni és nem is kell benne bíznod).
Valami oka csak volt annak hogy ennyiszer és ilyen sokáig megcsalt. Ezt egy gyerek nem fogja rendbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!