Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy valaki pont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:29
 141/186 anonim ***** válasza:
100%
137-es,akkor minek a kérdés? Ha ennyire hiszel benne, mint ahogyan itt leírtad, akkor minek kérdezgetsz hetente 10x?Ettől élvezel csak el? Itt szerintem mindenki nagy ívben leszarja, hogy mennyi nőbe veri még bele a lompost melletted, vagy hányszor ellesz még tőle. Ez a te problémád, tartsd meg magadnak, bennünket abszolút de nem érdekel, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból a későbbiekben, és hogy abbahagyja a félrebszást, vagy nem. Te választottad, viseld a következményeit, de csendben. Tudod, szarokrája.
2021. okt. 9. 06:02
 142/186 A kérdező kommentje:
140-es, miért lépett le végül, ha szerette őket?
2021. okt. 9. 14:43
 143/186 anonim ***** válasza:
100%

142-es, hát pont ez az, hogy nem szerette a feleségét, csak hát jött a gyerek, nem volt pofája otthagyni őket, kicsit várt, amíg a gyerek nagyobb lett, aztán úgy otthagyta barátnőmet mint a sicc.. Sőt azóta akivel lelépett azt is megcsalta :D A gyerekét viszont szereti, látogatja. Szerencsére barátnőm is talált azóta valakit, akivel jól vannak és megbecsüli.

Sőt, az egyik szomszédunknál is volt hasonló eset. Ott is csalta a férj a feleséget, de jött a gyerek, 3 hónapos volt a kisbaba amikor meglépett, és még rosszabb eset, mert a gyerekkel se foglalkozik, csak nőzik folyamatosan. A szomszéd nő magára maradt, egyedül neveli a kicsit, már 3 éves, de az apja felé se néz. Sajnáljuk is az itteni szomszédokkal. Láttuk párszor idegen nőkkel a fickót, amikor még a nővel lakott. Szomorú az ilyen :( Én tényleg lebeszélni tudlak, mint a többi kommentelő, sőt tapasztalatból mondom, hogy az ilyen nem fog változni ennyi figyelmeztetés után. Sajnos csak magadat áltatod, a gyerek nem fog megoldani semmit, csak Te fogsz tovább sérülni. Ez van :(

2021. okt. 9. 16:15
 144/186 A kérdező kommentje:
Engem szeret a férjem, ő is akarta a babát. Szóval nálunk ez a veszély nem áll fenn.
2021. okt. 9. 16:19
 145/186 anonim ***** válasza:
100%

Hoppácska a másik kettő is akarta a babát, de közbe félredugtak :S

Akkor kicsit más az értékrendünk. Nálam az a szeretet, ha őszinte velem és nem csal meg, csak én vagyok a számára és természetesen ez kölcsönös.

Nálam az nem nevezhető szerelemnek, ahol megaláznak, kihasználnak és állandóan csalnak.

2021. okt. 9. 16:23
 146/186 anonim ***** válasza:
100%
Neked nagyon súlyos önértékelési gondjaid lehetnek. Ha ez neked szeretet.
2021. okt. 9. 16:24
 147/186 A kérdező kommentje:
A te barátnőid sem hagyták volna el, csak a pasi dobbantott. Minket nem hagyna el soha.
2021. okt. 9. 16:27
 148/186 anonim ***** válasza:
84%
Akkor màr terhes vagy?
2021. okt. 9. 17:24
 149/186 A kérdező kommentje:
Ezek amiket irtok, mind falukban, kisvárosokban történnek, nem a fővárosban. Ott nem válnak ilyen piti dolgokért
2021. okt. 9. 17:38
 150/186 anonim ***** válasza:
84%
Fővàrosi vagyok, itt a férfiak is elnézik a megcsalàst X év utàn. De az ilyen nőknek eszükben sincs kölyköt szülni, 40 felett is dugnak a fiatal bakokkal. Te ritka nagy hülye vagy, ha fiatalon még tetézed a gondokat egy gyerekkel, és még hűséges is vagy.
2021. okt. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!