Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?
Pesten történ mindkettő.
Azért mert terhes vagy, nem vagy bebiztosítva, hogy majd kitart melletted örökre.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Hihetetlen, 1 hónapja is ezen rugózott, csak máshogy tette fel a kérdést :S
Inkább hónapok óta. A megszállottja ennek a témának. Mintha ettől szerinte nem baszik majd félre a pasas. 🤭
Mindenesetre én nem vágyok ilyen "szeretetre", mint amit ő kap. Ettől az egyedüllét is milliószor jobb, mint hogy idegen nők után dugja belém sorozatban. És ő még élvezi is, sőt, remeg, hogy el ne hagyja ez a spermatúltengésben szenvedő fasz... Ki érti ezt? Ennyire mélyre süllyedni..... És már ott tartunk, hogy a főváros a menő, mert ilyen piti dolgok miatt ott nem válnak el.... Dehogynem. Akinek van önbecsülése, az ott is elválik, már egyetlen csalás után is. Akinek nincs, az meg a kérdező. Defektes a szentem, de gyógyíthatatlanul. 🤷♀️
"Egyszer figyelmezetett valaki, hogy társkeresőn fent van.
Aztán figyelmeztetett egy másik nő, hogy szexet akart tőle, de a nő nem ment bele.
Aztán kiderült egy hosszabb viszony. Ezt megbocsájtottam.
És most derült ki hogy az évek alatt végig volt"
Mindez 6 év alatt? Nem semmi lajstrom... nem hiszem, hogy ezek után megváltozna.... rezeg a léc, és folyton mindig újra és újra beleesik? Szerintem ez a menthetetlen eset. Csodálkozom, hogy ezek után hogy merted bevállalni a babát. Készülj rá, hogy vagy folyamatosan el kell nézned a félrekefélést, vagy nevelheted majd egyedül a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!