Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:29
171/186 anonim válasza:
Dehogy áll le. Majd most lendül bele.
172/186 anonim válasza:
Kérlek Benneteket ne etessétek tovább a trollt... ez kb a századik ugyanolyan kérdése, leáll a baba miatt, hát persze... élj tovább az álomvilágodban, csak ne kérdezz itt többször ekkora böszmeségeket. Legyen boldog tudatlan életed!
173/186 anonim válasza:
"Egyébként pedig tudom, hogy leáll a pici miatt."
Boldogok a tudatlanok.
Nem akar, és nem is fog leállni. Ezen mi a nem érthető?
Sorozatcsalók sosem állnak, le ahogyan a sorozatgyilkosok is. Max., ha már kiöregedtek, betegek vagy meghalnak. Mind a kettő pszichiátriai eset.
174/186 anonim válasza:
Majd retteghetsz ha kiteszi otthonrol a labat
175/186 anonim válasza:
Én attól rettegnék hogy mit hoz haza a másik nőktől. Főleg terhesen.
176/186 anonim válasza:
Szeretem az ilyen nőket. A feleségem is ilyen. Mindent elhisz amit mondok. Én is szeretem a szex is jó vele, de a rántott hús is unalmas mindennap muszáj ennem néha egy kis hamburgert is.👌Nem tudja így nem is fáj neki.
177/186 anonim válasza:
Leállt már amúgy? Mármint van bizonyítékod hogy nem csal? Sosincs sokáig távol random indokokkal? Szexel veled?
Ha már ennyire biztos vagy abban hogy a gyerek miatt leáll...
178/186 A kérdező kommentje:
Sorozatcsalók is képesek leállni, ha őszintén szeretnek és nagyon komolyra fordul a dolog, mint nálunk, lásd a baba. Egyszerűen rosszindulatúak vagytok, mert Ti nem értetek annyit a férjeteknek, hogy leálljon és még el is hagyott titeket
2021. dec. 22. 12:18
179/186 anonim válasza:
Jó sokat érsz ha állandóan félredug melletted. Valóban irigylésre méltó életed van.
Csak a gyereket sajnálom.
180/186 anonim válasza:
Te sem érsz semmit neki, ha folyamatosan csal, csak max te vagy a fő lyukszi a többi között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!