Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, igaz hogy a terhesség alatti megcsalások miatt nem fog az asszony a szülés után kidobni? Szabad a pálya?
Oh még az ablakon is kidob, nem hogy a párkapcsolatból.
De lehet nem is baj. A gyereketeknek jobb lenne ha te egy gyerektartás fizető apa lennél, nem pedig egy olyan, aki ott, a közvetlen közelében kavarja a szart.
Mi vagy te valami dedós? Olvasol egy kommentet a gyakorin és levonod az általánosító következtetést?
1. Minek csinálsz gyereket ha előre eltervelten meg akarod csalni a párodat? Nem csak megcsinálni kell. Tudod azt valaki kihordja 9 hónapon át aztán hatalmas szenvedés árán megszüli. Bizony a szex háttérbe szorulhat egy veszélyeztetett terhesség miatt is + 6 hét gyermekágy. Bizonytalan időre háttérbe fogsz szorulni ha tetszik ha nem. Nem kötelező gyereket csinálni.
2. A legundorítóbb mikor egy ennyire kiszolgáltatott helyzetben kúr félre a pasas. Gerinctelenség kimaxolva, nincs rá mentség.
3. Neked felesleges bármilyen kapcsolatban lenned. Légy szingli és akkor szabad a pálya.
Úgy vágnálak ki, mint macskát sz*rni!!!!! A gyereket meg ÉN fogom nevelni, kozod nem lesz hozzá! Mindenedből kiforgatnálak, teljesen ellehetetlenitelek! Eltiltatnám a gyereket teljesen! (Bírósagon elég azt mondanom, hogy sulyosan bántalmazol!) A gyereket meg amugy is nekem ítélnék!
Egyedül magamra haragudnék, hogy egy ilyen kretén mocskot választottam férjnek mint amilyen te vagy!
Nem szégyenled magad??? A feleséged a TI gyereketeket hordja a szive alatt, kínlódik, fájdalmai vannak, hányással tölti minden reggelét, te meg félreb*szol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!