Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, igaz hogy a terhesség alatti megcsalások miatt nem
fog az asszony a szülés után kidobni? Szabad a pálya?
41/59 A kérdező kommentje:
Nem érintett érzékeny pontot, de azt se tudja miről beszél, mert pont ő nem jut nőhöz..
Lehet magasan válóok, de az én nőm sosem válna a gyerek miatt
Ez megint az 50%-os incelcsávó, aki valami mesevilágban él és folyton itt regél. Múltkor még imádta a külföldi feleségét, most meg meg akarja csalni. Egyre izgibb.
Lassan híresebb leszel itt, mint a Balázsgyerek, meg az a D-kosaras csaj, akit nem lehetett levakarni a plátói szerelméről.
2021. szept. 18. 21:36
43/59 A kérdező kommentje:
Rólam beszélsz vagy a 36-osról?
Sajnos sok olyan pár van az ismerettségi körömben ahol apuka félre lép, anyuka megtudta. Ment a harc, majd békülés, újabb gyerek, apuka hűtlen éldegélnek tovább.
2021. szept. 24. 09:03
Az, hogy ez a kérdés felmerült benned azt jelenti, hogy rossz nőnek csináltál gyereked, pusztán önzőségből vagy vele, nem szereted, nem tiszteled.
2021. szept. 24. 09:11
"Van egy kis hiszti, de terhesen, illetve ujszulottel egyse dobbant"
2 honapos terhesen, 21 evesen dobbantottam. Pedig meg se csalt a ferjem, mas miatt hagytam ott. Azota is egyedul vergodik, fogyott 20 kilot, es menetrendszeruen konyorog hogy vegyem vissza.
Kutya egy elet, de ha mindenkepp ki akarod probalni... nem mi fogunk visszatartani😀
2021. szept. 24. 10:12
47/59 A kérdező kommentje:
A 44-es megmondta, hogy nem gyakori
De mondd már meg, hogy ez kinek jó? A nőnek, hogy egy gerinctelen féreg a férje és a gyereke apja? A gyereknek, hogy egy gerinctelen féreg az apja? A pasinak, hogy egy gerinctelen féreg? A másik nőnek, hogy sikerült elkapnia egy ilyen gerinctelen férget? Micsoda élet ez.. egyszerre tönkre b*sz az ilyen 3 életet. Gart.
2021. szept. 24. 11:32
49/59 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés hogy ki hány életet tesz tönkre, hanem hogy kirúgják e a feleségek a férjüket. Megkaptam a választ hogy NEM
Ha a válaszok 20%-a azt mondja, hogy nem, de a többi 80 meg azt, hogy igen, akkor miért azt a következtetést vonod le, hogy nem? Én meg pont úgy tapasztalom, hogy amég kicsi a gyerek sokkal gyorsabban válik el a feleség egy ilyen helyzetben, könnyebben talál mást, könnyebben tud újrakezdeni mással, mint amikor már nagyobb a gyerek, és a hátuk mögött van 15 év házasság.
2021. szept. 24. 11:52
Kapcsolódó kérdések: