Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Uraim, igaz hogy a terhesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, igaz hogy a terhesség alatti megcsalások miatt nem fog az asszony a szülés után kidobni? Szabad a pálya?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 23:02
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

Nem érintett érzékeny pontot, de azt se tudja miről beszél, mert pont ő nem jut nőhöz..

Lehet magasan válóok, de az én nőm sosem válna a gyerek miatt

2021. szept. 18. 21:13
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint az 50%-os incelcsávó, aki valami mesevilágban él és folyton itt regél. Múltkor még imádta a külföldi feleségét, most meg meg akarja csalni. Egyre izgibb.

Lassan híresebb leszel itt, mint a Balázsgyerek, meg az a D-kosaras csaj, akit nem lehetett levakarni a plátói szerelméről.

2021. szept. 18. 21:36
 43/59 A kérdező kommentje:
Rólam beszélsz vagy a 36-osról?
2021. szept. 18. 22:35
 44/59 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos sok olyan pár van az ismerettségi körömben ahol apuka félre lép, anyuka megtudta. Ment a harc, majd békülés, újabb gyerek, apuka hűtlen éldegélnek tovább.
2021. szept. 24. 09:03
 45/59 asteck ***** válasza:
100%
Az, hogy ez a kérdés felmerült benned azt jelenti, hogy rossz nőnek csináltál gyereked, pusztán önzőségből vagy vele, nem szereted, nem tiszteled.
2021. szept. 24. 09:11
 46/59 anonim ***** válasza:
77%

"Van egy kis hiszti, de terhesen, illetve ujszulottel egyse dobbant"

2 honapos terhesen, 21 evesen dobbantottam. Pedig meg se csalt a ferjem, mas miatt hagytam ott. Azota is egyedul vergodik, fogyott 20 kilot, es menetrendszeruen konyorog hogy vegyem vissza.

Kutya egy elet, de ha mindenkepp ki akarod probalni... nem mi fogunk visszatartani😀

2021. szept. 24. 10:12
 47/59 A kérdező kommentje:
A 44-es megmondta, hogy nem gyakori
2021. szept. 24. 10:41
 48/59 anonim ***** válasza:
82%
De mondd már meg, hogy ez kinek jó? A nőnek, hogy egy gerinctelen féreg a férje és a gyereke apja? A gyereknek, hogy egy gerinctelen féreg az apja? A pasinak, hogy egy gerinctelen féreg? A másik nőnek, hogy sikerült elkapnia egy ilyen gerinctelen férget? Micsoda élet ez.. egyszerre tönkre b*sz az ilyen 3 életet. Gart.
2021. szept. 24. 11:32
 49/59 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés hogy ki hány életet tesz tönkre, hanem hogy kirúgják e a feleségek a férjüket. Megkaptam a választ hogy NEM
2021. szept. 24. 11:34
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha a válaszok 20%-a azt mondja, hogy nem, de a többi 80 meg azt, hogy igen, akkor miért azt a következtetést vonod le, hogy nem? Én meg pont úgy tapasztalom, hogy amég kicsi a gyerek sokkal gyorsabban válik el a feleség egy ilyen helyzetben, könnyebben talál mást, könnyebben tud újrakezdeni mással, mint amikor már nagyobb a gyerek, és a hátuk mögött van 15 év házasság.
2021. szept. 24. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!