Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha van férjem, de a szeretomtol esek teherbe?
A szeretőm kérhet apasági vizsgálatot, vagy el tudom hitetni mindkettővel, hogy a férjem az apja? Van bármi joga a szeretonek?
A kérdés csak elméleti.
Én már hallottam olyat,hogy egy fehér párnak sötétbarna bőrű gyereke született. Kiderült,hogy az egyik nagypapa volt afrikai, és a csaj nem csalta meg a csávóját.
Vagy például Afrikában is van egy csajszi, vöröshajú, fehérbőrű,ő attól lett híres, hogy ő így kilóg a sorból ott, és nem örökbefogadott gyermek, akit találtak, hanem genetikailag ilyen.
Meg még asszem, létezik olyan is, hogy egy ikerpár van, és egyik fehérbőrű, másik meg ilyan afrikai kinézetű. Mert kétpetéjűek, és egyik európai vonásokat hordoz magában, másik gyerek meg afrikai vonásokat.
Ebből nem jössz ki jól. Nem irigyellek, de valamilyen szinten megérdemelted, ezt gondolom te is érzed, ha van felelősségtudatod.
"elméleti kérdés" - hátpersze, mi más lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!