Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők egy friss kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők egy friss kapcsolat mellett mi okból tartanak szeretőt?

Figyelt kérdés

Feltételezhető, hogy nincs szexhiány, ami legtöbbször a megcsalás fő oka, akkor minek kell egy másik pasival is ágyba bújni?

Illetve a szeretőnek nem gáz, hogy a olyan nővel fekszik le, akiben lehet, hogy nem sokkal előtte egy másik pasi farka volt? Kicsit olyan gyomorforgató számomra ez utóbbi. Erre láttam egy jó hasonlatot.

[link]

tegnap 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha friss a kapcsolat, akkor valószínűleg te vagy a szerető és a másik fél van meg régebb óta
tegnap 00:38
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Nem kell személyeskedni, ez egy általános kérdés, bár tudnék példát is az ismerősi körömben, és ha nem jött volna le, akkor a friss kapcsolata a nőnek van, szóval rosszul is kombinálsz ;)
tegnap 00:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

" szexhiány, ami legtöbbször a megcsalás fő oka"

Ez nem igy van.

En azt tudom elképzelni hogy a párja valszeg szórakozik vele, nőzik meg stb, instabil a kapcsolat, így a nő próbál más pasikra nyitni, ismerkedni kapcsolatokat kiépíteni, liánozni, vagy a párja miatti szeretethiany meg mert le van sz.rva kell aki helyrebillenti a lelkivilágát. És ugye csak szexszel tud másokat megfogni. Mással nem.

tegnap 05:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem a szex hiány a megcsalások legfőbb oka.

A linkelt videó pedig baromság. ugyanolyan taszító a farkát mindenkibe belemártogató férfi is.

tegnap 09:20
 5/5 mikeXxX ***** válasza:
Sok oka lehet ennek ha férfi ha nő teszi ezt lehet nimfomán vagy nárcisztikus akár bordline is de simán csak egy tahó is vagy akár ez mind eggyütt is találkoztam én is ilyennel már az életemben. Legegyszerübb dolog a teljes ignorálás felesleges ezekkel egy percig is foglalkozni. 45f
tegnap 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!