Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire természetes dolog az, hogy szeretőt tartanak, alkalmi kapcsolatokkal élnek nők, férfiak?
Nekem nincs szeretőm :D
De egy két rabszolga van a pincében nekem az jobban bevált.. Hidd el néha még a szerető is ki tud borítani -.-
Na de egy rabszolga hmm :P
Lehet, hogy én buta meg primitív vagyok, de más szemszögből közelítem meg a dolgot.
Akik szeretőt tartanak nekik hány órából áll a napjuk?
Ráérnek családdal lenni (amennyiben van) van idejük a szüleikre, ház körüli munkára, esetleg hobbi? Pihenés, mert a melóhelyen elfáradnak. (vagy épp ez pihentet)?
Eddig csak a férfiakról volt szó. Lássuk a nőket.
Házi munka? Gyerekkel lenni? (ha van) Vagy a szerető is játszik a gyerekkel?
Arra nem gondolnak, h mikor lerobbannak, a szerető nem fogja őket támogatni, pelenkázni. Vagy akkor a szemébe tudnak majd nézni a párjuknak? Ennyire képmutató ez a világ?
5-ös
Akkor azt tanácsolod, hogy ne legyen részem többé igazán jó szexben, mert az asszony elhízott és/vagy fáj a feje a szüléstől a haláláig?
Hato. Akkor miért vagy vele?
Mikor felcsináltad gondoltad, hogy nem jár súlyfelesleggel a dolog?
A feje talán miattad fáj!!
9-es
Akkor ha nem tetszik dagadtan a nő, akkor hagyjam el és keressek egy vékonyat?
Tényleg csak kérdezem, akár egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!