Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha van férjem, de a szeretomtol esek teherbe?
A szeretőm kérhet apasági vizsgálatot, vagy el tudom hitetni mindkettővel, hogy a férjem az apja? Van bármi joga a szeretonek?
A kérdés csak elméleti.
#11-es kommentre reagálva, nekem pl az jutott eszemb,e, hogy pl ilyen láthatási jogot szeretne a szerető is esetleg, ha valóban ő a vérszerinti apuka,
De amúgy ha tényleg szeretik egymást, az anyuka megengedné, hogy találkozzanak. Hát vagyis nem, mert akkor lebuknának.
De ettől még szerintem a vérszerinti apuka kiperelhet egy láthatást; és akkor theát ha nem érdekli hogy lebuknak, és ha tehát fontosabb az neki, hogy született egy gyereke, mint a szeretőjével (asszonnyal itt most) való szerelmes kapcsolat, viszony.
Martin Gore a Depeche Mode-bol is felig afro-amerikai, es abban a hitben nott fel, hogy angol, es a neveloapja az apja. Szoke, zoldszemu, es felig fekete. Van ilyen.
A kerdezot mar elfelejtettem, bocs.
Szerintem azért akadtak fent, mert aki gyereket tervez, az ne dugjon félre.
Magyarul, ne vállaljon gyereket egy szzar kapcsolatba. Mindhárom ember életét tönkretenné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!