Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lesz ha van férjem, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha van férjem, de a szeretomtol esek teherbe?

Figyelt kérdés

A szeretőm kérhet apasági vizsgálatot, vagy el tudom hitetni mindkettővel, hogy a férjem az apja? Van bármi joga a szeretonek?

A kérdés csak elméleti.

2021. máj. 1. 16:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
A szerető nem indíthat pert, csak a férj.
2021. máj. 1. 19:00
 12/19 1112 ***** válasza:
76%

#11-es kommentre reagálva, nekem pl az jutott eszemb,e, hogy pl ilyen láthatási jogot szeretne a szerető is esetleg, ha valóban ő a vérszerinti apuka,

De amúgy ha tényleg szeretik egymást, az anyuka megengedné, hogy találkozzanak. Hát vagyis nem, mert akkor lebuknának.

De ettől még szerintem a vérszerinti apuka kiperelhet egy láthatást; és akkor theát ha nem érdekli hogy lebuknak, és ha tehát fontosabb az neki, hogy született egy gyereke, mint a szeretőjével (asszonnyal itt most) való szerelmes kapcsolat, viszony.

2021. máj. 1. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerető nem indíthat.Hazudni nem érdemes, mert sokszor a vércsoport alapján lehet tudni, hogy nem lehet Ő az Apa.
2021. máj. 1. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Remélem kiderül az igazság.
2021. máj. 1. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
De, indíthat az apa is, aki jelen esetben a szerető. De elég, ha felvilágosítja a férjet, hogy övé a gyerek, és majd indit apasági a férj. De olyat is tudok, ahol a jóakaratú anyós addig mondogatta, hogy az unoka nem hasonlít a fiára, hogy bogarat ültetett a fülébe. Kert is magán úton DNS vizsgálatot. És hoppá.
2021. máj. 1. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Martin Gore a Depeche Mode-bol is felig afro-amerikai, es abban a hitben nott fel, hogy angol, es a neveloapja az apja. Szoke, zoldszemu, es felig fekete. Van ilyen.

A kerdezot mar elfelejtettem, bocs.

2021. máj. 1. 21:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Akármennyire is felhuzta magát pár ember a kérdésen, attól még elméleti. Csak felmerült bennem, mivel ha egy pasival van az ember akkor is fennal az esélye a terhessegnek, nem meg ha kettővel.
2021. máj. 2. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem azért akadtak fent, mert aki gyereket tervez, az ne dugjon félre.

Magyarul, ne vállaljon gyereket egy szzar kapcsolatba. Mindhárom ember életét tönkretenné.

2021. máj. 2. 08:41
 19/19 anonim ***** válasza:
63%
te döntésed,hogy felválalod terheséget,vagy elveteted babát
2021. júl. 10. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!