Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz-e, hogy a lányoknál sokkal nagyobb baj a csak csókolózás mással, mint a valós megcsalás?
Nekem egyik exem azt mondta, nem zavarná, ha mással smárolnék. Az zavarná, ha érzelmileg kötődnék ahhoz.
Ma már bánom, hogy ilyen nőm volt, és nem használtam ki az alkalmat.
Nekem személyesen már a megcsalás közé tartozik, hogy flörtöl más nőkkel, más nőket stíröl előttem, vagy mosolyog rájuk hiszen a flört (mégha egyoldalú is) a megcsalás előszobája. Létezik érzelmi megcsalás is amikor nem történik csók, se más és ugyanúgy fáj. A csók már megcsalás és egyáltalán nem nézném el ha kiderülne. Bár ha kifelé kacsintgat (flört), vagy látom, hogy elhidegült kidobom és nem érdekel, hogy testileg megcsalt-e.
Persze vannak nők (és férfiak) akiknek a csók nem megcsalás, de szerintem a párod kérdezd meg, ő tőle kéne hiszen vele vagy.
Ha smárolgat mással akkor nem tisztel. Van olyan nő aki hihetetlenük okos komoly normális érett, annyira szimpatikus és magas szint hogy soha eszembe nem jutna sehogy megcsalni mert oda vagyok érte és sokkal különb mint a legtöbb ember, azt hiszem, most úgy tűnik. Tehát ha nem csak olyan a párod hogy legyen akihez kötődsz érzelmileg, de nem ő az Isten számodra, csak van egy párod és kész akivel érzelmi függőségben vagy mert valami nagyon megfogott benne, akkor nem csalod meg milliókért sem.
Szóval aki megcsal az nem a nagy igazid csak egy sima párod. Asszem a párkapcsolat szent dolog olyan mint a legjobb barátság, nem árulod el.
De hogy ne sírjanak a megcsalás vagy nyitott kapcsolat pártiak leírom hogy ha mégis nagyon hajt a vágy, azt megteheted hogy tisztességesen csalod ha nagyon meg akarod csalni úgy hogy kideríted mit gondol a megcsalásról. Ha unja a hűséget, el tudják csábítani mondjuk egy vonzó ismerősödet megkéred próbálja megfektetni, ha elcsábul akkor azt jelenti a szive mélyén ki akarja élni magát csak nem meri megmondani. Sokan maguknak sem vallják be, ebben az esetben csalhatod mert megérdemli és ez korrekt. De ha ő hű hozzád akkor nem szép dolog csalni...
Lehet vannak ilyen nők is, akiket nem zavar...
Nálam nőként nem fér bele sem a kacsingatás, sem a flört, sem a levelezgetés, sem a lelkizgetős-beszélgetés, sem a taperolgatás, sem a csók, sem az orális szex, sem a petting, sem a szex egy másik nővel.
"Az zavarná, ha érzelmileg kötődnék ahhoz."
Az nem megoldható hogy húsz év alatt senki iránt ne legyen érzelmed, nekem nem ment. Emberi dolog. Hiába nem csaltam meg senkit akkor is kialakultak érzelmek mert a kisugárzása úgy vonzott. Van aki egy videó alapján annyira szimpatikus hogy mondjuk fél évig oda vagyok érte. Attól hogy megegyezek párommal (nincsen) hogy csak csók de ne legyen érzelem, ez baromság. Az érzelem jön aztán elmúlik, nem nagy ügy. Normális ember nem fog felrúgni egy jó kapcsolatot egy pár éves fellángolás miatt, múló érzelmek miatt. Szivem szerint én is azt mondanám ha nő lennék tőlem smárolgathat mittomén húgommal barátnőimmel, ha ez jól esik nekik, de az a baj sok ember éretlen és elcsábulna szexre meg szerelmes is lenne valakibe idővel szóval nehéz ez. Ezért nem fogadom el a csókkal csalást, baj lehet belőle, kialakulhat érzelem meg szexvágy stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!