Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz-e, hogy a lányoknál sokkal nagyobb baj a csak csókolózás mással, mint a valós megcsalás?
Figyelt kérdés
jan. 3. 23:03
11/16 anonim válasza:
De hát amikor valaki mással akar smárolni miközben párja van akkor valami nem stimmel. Lehet csak helyre kéne pofozni és működne, de lehet még az se segítene.
A szerelem elmúlik, de a vonzalomnak nem muszáj.
Persze ha másért van oda akkor még nagyobb a baj.
Fellángolás más iránt érzelmi megcsalás és nem alakul ki abból, hogy látsz a buliban egy jó csajt és felállt rá.
Az csak sima kémia, nem tehetsz róla, de arról már igen, hogy oda mész hozzá beszélgetni, sőt ismerkedni, flörtölni aztán véged van érte.
Hogyha nem jó a kapcsolat szakítani, válni kell vagy mint írták fentebb nyílt kapcsolatban lenni.
A megcsalás, ha csók, ha tapi, ha érzelmi önzőség a párunkkak szenben és persze gyávaság teljes mértékben.
12/16 anonim válasza:
Érzelmi megcsalás. Hát ha látok olyan nőt aki baromira szimpatikus és egy ideig lesz érzelmem arról nem tehetek és nem szoktam ráhajtani, megvárom míg elmúlik, legutóbbi kb fél egy év volt. Nincs párom csak nem hajtok rá olyanra akivel nem illek össze, de ha lesz párom akkor is előfordulhat hogy látok nagyon nagyon szimpatikus nőt és jó emberismerő vagyok, hamar levágom hogy ő nagyon jó és de jó lenne megismerni, szóval érzelmek hamar alakulhatnak de nem flörtölök csak megfigyelem őket.
13/16 anonim válasza:
Engem mindkettő kb egyformán zavar, attól függetlenül hogy mit írt valami los angelesi írócsapat egy random sorozatba..
14/16 anonim válasza:
Hát ha valaki random idegenbe "belezúg" az nem kicsit furcsa, de ha nem utána, nem veszi figyelembe akkor rendben van. Bár ha kapcsolatban van akkor "kissé" okozni fog problémákat, de lehet rajta javítani ha hajlandó rá (mindkettő fél).
16/16 anonim válasza:
Engem minden taszít, amit màs nőkkel tesz az illető velem párhuzamosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!