Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?
6 éve vagyunk együtt, én még nem vagyok 30.
Egyszer figyelmezetett valaki, de nem volt egyértelmű bizonyíték, csak hogy társkeresőn fent van. Kimagyarázta, hogy csak nem törölte, de nem használja.
Aztán figyelmeztetett egy másik nő, hogy szexet akart tőle, de a nő nem ment bele.
Aztán kiderült egy hosszabb viszony. Ezt megbocsájtottam.
És most derült ki hogy az évek alatt végig volt
Megváltozik,minta apa és férj lesz.
Ha mégsem, az a véletlen műve :)
Persze. Majd pont a terhesség végén és a gyermekágyi időszak alatt fog a farkára csomót kötni, ha eddig nem tette.
Friss anyukaként mondom, hogy nem a szex az első még a 6 hét lejárta után sem.
A baba nem játékszer, eszköz. Kár, hogy nem lehet a gyerekvállalást értelmi és érzelmi intelligenciához kötni.
Önző sz.r vagy aki egy védtelen, magatehetetlen kisbabában csak egy eszközt lát ahhoz, hogy egy ótvar alakot maga mellett tartson.
Semmi jogod arra, hogy egy kisbaba életét tönkretedd. Te egy elmebajos vagy, a férjed egy önző alak. Gratulálok. Kaktuszt nem adnék nektek, nem hogy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!