Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelt kérdés

Mindegyik fél, nő és férfi is csalfa lehet, ezt szeretném leszögezni! Egy kósza érzés miatt írok, fura a viselkedése de nem tudom körülírni. Csak a tényeket szeretném tőletek és nem ítélkezést egymás felett.

U.I.: Köszi!

2021. szept. 13. 10:47
 61/94 anonim ***** válasza:
18%

innen kell megtudnom, hogy van feleségem. N

(Elnézést kérek, ezt csak gondoltam frappáns ide, de amúgy érdekes kérdés később majd több választ elolvasok, jó, hogy föl lett téve; mert izgalmas a téma)

2021. okt. 8. 15:26
 62/94 anonim ***** válasza:
84%
61-nem izgalmas, inkább undorító.
2021. okt. 8. 18:05
 63/94 anonim ***** válasza:
39%
Követem a témát!
2021. okt. 25. 16:45
 64/94 anonim ***** válasza:
100%

Az én feleségem egy éven keresztül csalt engem, és ez idő alatt folyamatosan erősödött a gyanú, de folyton hazudozott mindenfélét, és sokáig nem tudtam rábizonyítani.

Ő is kimaradt esténként, mindenféle kifogással, hogy sétálni volt meg vásárolgatni stb. De végül úgy bukott le, hogy lebuktatták. Többen is, ismeretlenül, rám írtak, és elkezdték önteni a bizonyítékokat. Végül már annyi bizonyíték gyűlt össze, hogy nem tudta tovább tagadni.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki ismeretlenül is rámírt, és mindenkit arra buzdítok, hogy ha megcsalásról szerez tudomást, akkor értesítse a megcsalt felet, jót tesz vele.

2022. ápr. 21. 22:05
 65/94 anonim ***** válasza:
87%
Mik vannak.
2022. ápr. 21. 23:14
 66/94 anonim ***** válasza:
8%

Hölgyeim, ezért is kell mindig jól kinézni:)

40/N

2022. ápr. 22. 09:07
 67/94 anonim ***** válasza:
87%

Nem feleség, de azért leírom.

Egy buliban voltunk egy baráti társasággal, ahol ittunk is. Az elfogyasztott pia mennyiségével egyre gátlástalanabbúl smsezett vigyorogva valakivel, akirõl elképzelni sem tudtam, hogy ki lehet. Késõbb kiment cigizni, telefon az asztalon maradt, én pedig belenéztem, s innen tiszta volt. Még akkor este megkérdeztem hogy ez mi, erre õ volt felveszve, hogy hogy nézek én bele a telefonjába.

Így visszanézve, jobb is hogy még ekkor történt, s nem akkor amikor már feleség lett volna.

2022. ápr. 22. 20:09
 68/94 anonim ***** válasza:
55%
Éreztem hogy ki van tágulva, gondolom nem sok idő telt el.
2022. ápr. 22. 22:51
 69/94 anonim ***** válasza:
61%
68, jujjjj
2022. ápr. 23. 07:36
 70/94 anonim ***** válasza:
82%
Na mi lett kérdező? Neked hű az asszony?
2022. máj. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!