Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelt kérdés

Mindegyik fél, nő és férfi is csalfa lehet, ezt szeretném leszögezni! Egy kósza érzés miatt írok, fura a viselkedése de nem tudom körülírni. Csak a tényeket szeretném tőletek és nem ítélkezést egymás felett.

U.I.: Köszi!

2021. szept. 13. 10:47
 31/94 anonim ***** válasza:
94%
Volt feleség, telefonon kód, meg kérdeztem miért? Habogás.... Mondom oké, akkor ráteszem az enyémre én is. Edző terem amit takarított... Maradt még után kicsit edzeni. Fürdés órákig, közben telefon nyomkodás, eset az ágyban én alszok, ő telefont nyomkod, a sex csökkent.... facen új profil kép (előtte a menyasszonyi kép volt) A legszebb, hogy azt hitte vak vagyok 😆 Azt egyszer csak bejelentette, hogy költözik. Mondom oké, hogy hívják? Tagadott, és nem lexartam..... Vártam már, hogy lépjen le, elegem volt belőle. Annyira gusztustalan volt, hogy nem is akart elválni, mondván "ki tudja, lehet 2 hónap múlva kopogtatok az ajtaján". Megnyugtattam, hogy azt az ajtót még nem gyártották le, amin én nála fogok kopogtatni.... 😁😁😁 Az új csávója 2 hónap után vissza ment az exéhez 🤭 Most valami 2 gyerekes elvált taggal van együtt 1 albérletben.
2021. okt. 1. 07:04
 32/94 anonim ***** válasza:
84%
🤮🤮🤮
2021. okt. 1. 07:13
 33/94 anonim ***** válasza:
55%
Ezek mindig találnak maguknak fogódzót pedig megérdemelnék h senki rájuk se nézzen, aztán csövezhetnének a híd alatt.
2021. okt. 1. 08:37
 34/94 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Engem személy szerint még nem csaltak meg, de a környezetemben lévő esetek alapján az alábbiakat tudom mondani a témában:

Az egyetlen alkalmas megcsalások nem szoktak kiderülni. Tudod, céges bulik, leánybúcsúk, csajos nyaralások stb. (Ezek a férfiak esetében is igazak.)

A lebukás akkor szokott jönni, amikor egy rendszeres szerető jön a képbe. Na ilyenkor vannak erős árulkodó jelek:

- életmódváltás. A nő diétát diétázni kezd, új hajat csináltat, új ruhák, smink; tehát sokkal jobban adni kezd a külsejére _ látszólag ok és előzmények nélkül.

- új profilkép, új képek a közösségi médiákban.

- titkolózás. A telefont félti, nem ad egyértelmű konkrét válaszokat, ragaszkodik hirtelen a "saját teréhez". Bejönnek új "programok".

- támadó viselkedés. A kérdéseidre vagy megjegyzéseidre rögtön támadni kezd. Felkapja a vizet, indulatos lesz, ok nélküli veszekedéseket produkál.

- szex. Kevesebb lesz. Vagy éppen több! Új szokások. Új szexuális magatartás.

Ha valakinek eszébe jut még valami, egészítse ki.

2021. okt. 1. 08:44
 35/94 anonim ***** válasza:
82%
Követem.
2021. okt. 1. 11:21
 36/94 anonim ***** válasza:
98%

Unokatesóm másfél évig csalta a férjét mielőtt beadta a válóperi keresetet. Gyanakodott a férje, de nem volt biztos benne, bizonyítéka sem volt. A nő azt hazudta, hogy dolgozni megy (a testvér cégnél dolgozott beugrósként alkalmanként, a szeretője meg ott kisfőnök), vagy a barátnőjével találkozik (a barátnő a kezdetektől utálta a férjét) A barátnő biztatta a megcsalásra és falazott is neki.

A válás után hónapokkal derült ki a nő családja számára is: a nő komoly kapcsolatot akart, együttélést, házasságot, gyereket, a f@szinak ez meg már nem kellett, kipofázta a viszonyukat (meg a szexuális dolgaikat is) a haveri körben, azt hallották vissza az unokatesóm szülei. Aztán kiderült, hogy miközben viszonyuk volt, a f@szinak párhuzamosan volt még több nővel is viszonya (2-3-4 egyszerre), az egyiknek gyereket is csinált (az unokatesómnak beadta, hogy az egy futó kapcsolat volt, a hülye meg bevette és ennek ellenére akkor még a szeretője maradt, pedig alkalmanként akkor is és most is jár a gyereke anyjához; meg más nőkhöz is)

2021. okt. 1. 12:24
 37/94 anonim ***** válasza:
93%
Nem sikerült rendesen letakarítania magát, maradtak rajta sperma-foltok itt-ott...
2021. okt. 1. 12:41
 38/94 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva!
2021. okt. 1. 12:54
 39/94 anonim ***** válasza:
88%
🤮🤮🤮
2021. okt. 1. 13:02
 40/94 anonim ***** válasza:
84%
36os és még mindig együtt dolgoznak?
2021. okt. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!