Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bukott le a feleségetek?
Mindegyik fél, nő és férfi is csalfa lehet, ezt szeretném leszögezni! Egy kósza érzés miatt írok, fura a viselkedése de nem tudom körülírni. Csak a tényeket szeretném tőletek és nem ítélkezést egymás felett.
U.I.: Köszi!
Az első feleségemnál csökkent a szex mennyisége és hirtelen elkezdte félteni a telefont. Amikor már WC-re is telefonnal ment és hosszabb ideig volt bent (retgés, pötyködés, rezgés, pötyködés, rezgés, pötyködés). Egy havert állítottam rá, Ő derítette ki a dolgot. Az asszony kapálózott, nem akart elválni .... persze, a pénz nagy úr.
A második eset egy 2 éves barátnővel volt. Már az eljegyzést beszéltük. Hitrelen váltott. Hajszín, velem való beszéd, túlköltekezés. Egy nap hogy úgy mondjam "véletlenül" korábban mentem haza. Inflagranti. Kár lett volna tagadni. És még neki állt feljebb. Fél óra alatt el lett takarítva.
A harmadik az exével hadakozott .... aztán a háborúból békülés lett. Ő legalább korrekt volt, nem csalt meg és megbeszélte velem a dolgot.
A negyedik eset 4 év együttlét + 2 év házasság után. Volt 2-3 tanári értekezlet, ami elhúzódott (tanárnőként dolgozott). Egy alkalommal egy buliba volt hivatalos. Csakhogy a barátnője posztolt pár képet, Ő pedig nem volt rajtuk (volt pl csoportkép). Aztán alaposabb utánajárás telefon GPS nyomkövetés és egyebek. Szerveztem egy bulit a barátnőivel. Leitattam mindenkit. Az asszony kidőlt, és az illuminált "legjobb barátnőből" kiszedtem mindent .... és meg is dugtam. Reggel elmentem dolgozni, megdugtam az irodában a 24 éves csöcsös-faros tikárnőmet, délután megdugtam egy hölgyismerősömet, este pedig bejelentettem az asszonynak, hogy mindent tudok. Tagadás. Hiszti. Elviharzás. Később visszajön; Ő nem akar válni. 2 hétig martuk egymást de kegyetlenül. Akkor odaálltam elé és megkérdeztem; EZ házasság? Belátta, hogy nem jó ez így. Én ragaszkodtam a váláshoz, Ő meg addig addig magyarázkodott, míg önellentmondásba nem került magával. Válás lett belőle.
Én konkrétan rajtakaptam amint épp tolja a csávó, és sajnos a retinámba égett amit láttam. Ha aznap nem megyek haza előbb akkor legalább nem látom.
Nagyon szomorú dolgok ezek, ma sokkal nagyobb a kísértés, sokkal szabadabb világ van ergo mindenki kibassza a használtat jöhet az új. Ez igaz a párkapcsolatokra is. Teljesen mind1 mennyit teszel a másikért, ha neki az nem lesz elég sose... Elváltam de azóta 1 nőnek se hiszek el semmit.
15. Hadd gondoljam ezt, ha nem gond. Lehet hogy később másként fogom gondolni de nem olyan régen történt ez szóval nehéz ezt elengedni így. Szerintem érthető nem, ha van bennem ilyen.
16. Csak tudod nem volt Fb, Insta meg a többi fasz*ág, ahogy könnyen gyorsan lehet ismerkedni. Nézd meg mi megy mindenhol, milyen a mai nő énképe? Legyél mű, mutogasd a picsád stb. Ne csodálkozzunk hogy az erkölcs ma már nincs. De hogy értsd, ma több a lehetőség és könnyebben el is éred. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!