Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bukott le a feleségetek?
Mindegyik fél, nő és férfi is csalfa lehet, ezt szeretném leszögezni! Egy kósza érzés miatt írok, fura a viselkedése de nem tudom körülírni. Csak a tényeket szeretném tőletek és nem ítélkezést egymás felett.
U.I.: Köszi!
A feleségem viselkedésén látszottak a tipikus jelek:mobilját még fürödni is magával vitte,nap közbeni hosszú fürdés(nagy melegre fogva),extrán kirittyentette magát,de természetesen még akkor sem gondoltam,hogy megcsalna ,mert mi mindent megbeszéltünk és én nagyon bíztam benne.Aztán volt pár elhúzodó munka utáni beszélgetés a kollegákkal,mert gyanús volt,hogy megszűnik a munkahelyük és sokat beszélgettek,hogy ki mit fog csinálni a jövőben.
Egyszer a szennyesruha tartóból kilógott a zoknija és én azt szerettem volna bedobni,amikor azt láttam,hogy a bugyija összeragadt a zoknijával és azt alig tudtam széttépni.Hirtelen belémcsapott ,hogy megcsalt,de aztán még azt a gondolatomat is elhesegettem,mert gondoltam,hogy ha megcsalna valakivel,akkor úgy is használnának óvszert,mert akkor nem védekezett terhesség ellen,akkor terveztük első gyermekünket,de mi nem voltunk együtt egészségügyi problémákra hivatkozva.
Aztán csak nem hagyott a kisördög és feltettem a számítógépünkre egy kémprogramot és az egyik mobiljára egy hívásrögzítőt.
A rögzítő felvett egy beszélgetést,amin azt meséli a pasijának,hogy bár csak kétszer feküdtek le,de az aznap végzett terhességi teszt pozitív lett.
Terhes lett a pasitól.
Egy világ dőlt össze bennem!
Elmeséltem a feleségemnek,hogy tudok a félrelépéséről,de ő mindent tagadott,azt mondta,hogy ő soha sem csalna meg,hanem először lezárná a házasságunkat és csak utánna keresne új pasit.
Én erre lejátszottam a hangfelvételt! SAKK! MATT!
Nálunk az én nevemen volt a mobilflotta,a részletes híváslistáján kiderült végül mi a szitu.
A hétvégi "csajos" estéken a saját telójáról rendelt taxit késő éjszaka,majd hajnalban vissza..
A kis buta..:)
"Hol vannak a "nekem van tartásom" nők?"
Ott, ahol a hosszú házasságban vagy párkapcsolatban is hűséges, őszinte, gerinces férfiak.
Csak te - feltételezem, heteroszexuális - férfiként nem őket hiányolod.
Ugyan csak barátnő volt ,de komolyabb fajta. Akkor még nem volt mobil, net, stb. Egyszer nagyon tüzelt, meg volt beszélve délutánra a szex. Sajnos bent kellett maradnom túlórázni, így csak este jött össze. Nem is vettem észre semmit.Volt még egy ilyen eset, aztán a harmadik alkalommal elszámolták magukat. Épp mentem hozzájuk, amikor kifordult a kapun a közös ismerősünk, aki nem vett észre.
Bementem, és próbaképpen blöffölni kezdtem. Azt mondtam, hogy valaki látta őt a sráccal, és most én is láttam kilépni a kapun. Még magam sem gondoltam komolyan, de basszus, bevallotta elsőre. Fogtam a fejem, ő meg magyarázkodott, hogy nem jelent semmit, csak feszültség levezetés, mert amikor tüzes, akkor nem bír magával.
Egyébként semmi jelét nem láttam, hogy megcsalna.
Szerintem az alkalmi félrelépéseket nem is lehet észrevenni, ha valaki jóindulatúan áll a párjához. Főleg a nők tudják nagyon jól álcázni magukat.
Amikor komoly, rendszeres félrekúrogatás van, akkor jönnek a fent is kitaglalt jelek. Kicsípi magát hétköznapra, parfümöt vált, lefogy,kimaradozik. Túlóra, gyerekek szakkörre, sportra szállítása, ha falaz neki a barinő, akkor barinős programok megszaporodása.
Én is gyanakvó vagyok a feleségemmel, amióta volt egy nagyobb hullámvölgy a házasságunkban. Elleneztem is, amikor másodállást vállalt nyáron. Szerencsére nem jött be neki a számítás, így feladta. Telefonja ujjlenyomatos, abba ha akarnék se látnék bele. A face-e nyitott a közös gépünkön, de a sajátján olyan profilt csinál, amilyet akar, nem fogom megtudni nyilván valóan.
Úgy vagyok vele, hogy amikor a gödörben volt a kapcsolatunk, megmondtam neki: én nem keresek más nőt semmilyen célra, ha mégis bejön egy harmadik, arról tudni fog. Elvárom tőle is a nyílt lapokat, ha neki kapcsolata lesz, legyen, de akkor csak a gyerekek maradhatnak a lakásban (enyém a lakás),őt tisztességgel kifizetem, neki mennie kell.
Azóta rendeződött a kapcsolatunk, nem kémkedek utána továbbra sem, de azért figyelem a történéseket. Sajnos akit egyszer már pofára ejtettek, az érzékeny lesz az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!