Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bukott le a feleségetek?

Figyelt kérdés

Mindegyik fél, nő és férfi is csalfa lehet, ezt szeretném leszögezni! Egy kósza érzés miatt írok, fura a viselkedése de nem tudom körülírni. Csak a tényeket szeretném tőletek és nem ítélkezést egymás felett.

U.I.: Köszi!

2021. szept. 13. 10:47
 51/94 anonim ***** válasza:
15%

49.

Nem nagyot mondó verseny van.

Szted azt ki hiszi el, hogy valaki arra vagyik minél több nőt basszon meg?

2021. okt. 1. 18:58
 52/94 anonim ***** válasza:
69%
50 igen elég egy ilyen és érzelmileg manipulálható,ha olyan.De ha nem tanul belőle akkor ő is a hibás nem csak más.Senki nem tartott fegyvert a fejéhez,hogy ezekbe belemenjen.
2021. okt. 1. 19:50
 53/94 anonim ***** válasza:
92%

51# Hiszel, amit akarsz leírtam egy történetet, nem versenyből, hanem azért mert ilyen is van. Mi több ennél is gusztustalabbak, rengeteg.

Szerinted a világban hány férfi nevelheti más gyerekét sajátként, mert a feleség félrekurt...

Hagyjuk már a megcsalásra alibiként szolgáló cégek vannak.

Lehet te a holdon élsz vagy fiatal vagy.

2021. okt. 1. 20:08
 54/94 anonim ***** válasza:
10%
53 max külföldön van alabi cég
2021. okt. 1. 20:16
 55/94 anonim ***** válasza:
83%
Azért nem kell a nőket félteni,egymás ellenségei és felbújtói.Olyan feleségről tudok aki direkt kreál sztorikat a férjéről,hogy félrekúrjon.Teszi a féltékenyt közbe egy álszent.
2021. okt. 1. 21:55
 56/94 anonim ***** válasza:
51%
2021. okt. 1. 21:55
 57/94 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit off, de tök alá tudom támasztani a feljebb olvasható céges storyt. Saját tapasztalatom, hogy a duma visz mindent. Külsőre nem vagyok 1 nagy pukkanás, kb mint Bruce Willis, kb annyi a hajam, de esküszöm nektek, olyan csajok álltak meg, hogy én sem hittem el, hogy van egyáltalán értelme próbálkozni. És igen volt , kis gyermekes család anya, jól kereső, sportos, jó képű rendőr nyomozó férjjel..... Ehhez képest én sehol sem voltam.

Azt mondtam, amit hallani akart és dobbantott ott is volna értem. Mondjuk az tény, hogy abban a házasságban is voltak problémák. Bár így utólag visszatekintve nem tudom, hogy voltak, vagy keresték őket.... Később el is váltak amúgy.

2021. okt. 2. 08:38
 58/94 anonim ***** válasza:
89%
Az 57. hszt cizellálnám. 43 éves férfi vagyok. Azt tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akikről szabályosan le lehet dumálni a bugyit. Van, akiről bármikor, és van, aki ha olyan élethelyzetben van, akkor kajálja be a szar dumát. Nem tudom, hogy a többség ilyen-e,de igen sokat tudnék mondani, sok nővel dolgoztam már ahhoz, hogy lássam.
2021. okt. 2. 14:25
 59/94 anonim ***** válasza:
23%
57-es vagyok. Pontosan, amit mondasz. Amúgy pedig igen, az összes nő ilyen, kortól függetlenül.
2021. okt. 3. 07:26
 60/94 anonim ***** válasza:
86%
Úgy bukott le,hogy rengeteget túlórázott.Egyszer megvártam és láttam a kollegájával az autóban félreérthetetlen helyzetben.
2021. okt. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!