Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?
"Ő továbbra is tagad, és csak azt hajotgatja, hogy szét akarnak szedni minket."
Annak azért oka van, ha ezt mondja.
Aki csak szerető és tiszta lappal megmondja neki a párod, hogy "boldog kapcsolatban élek, de kell az újdonság" akkor a szerető nem akar titeket szétszedni, mert tudja, hogy ez csak a szexről szól.
Tudom, mert én is voltam már nem egyszer szerető.
De nem mindig lehet ezzel a szöveggel szeretőt keresni, van akiknek a csillagokat is le kell hozni az égről, és ha nincs is komoly szándéka a párodnak vele, ettől függetlenül hitegetve volt a szerető.
Miért akarna borítani a szerető olyan bizonytalan esetben, ha nem tudná, hogy a párod is többet akarna tőle?
Még ha nem is komolyan, de lépni te is akkor lépnél ilyen esetben ha a másikon is látod a hajlandóságot.
Te lefeküdnél valakivel 2 éven keresztül úgy hogy nem érzel semmit? Ugye hogy nem?
Valamit tud az a nő amit te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!