Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?
Kisebb viták szoktak lenni?
Mert a jövőben minden kisebb vitánál a fejéhez fogod vágni.
Így meg nincs értelme. Ha nem teszed túl magad a dolgon.
Egy botlást még talán! megbocsátanék, de ami 2 évig húzódik arra már nem lehet azt mondani, hogy nem jelentett semmit és csak szex volt.
A szexet megkaphatta volna máshol is, mi kötötte még hozzá?
Ezek a kérdések nem merültek fel benned?
Minden párnál vannak viták, természetesen nálunk is voltak/vannak.
Miért ne lehetett volna csak lesz attól mert idáig húzódott?
Nem tudom mi kötötte hozzá, távolság is volt köztük.
Nem esélytelen.
Én leültetném: (ha Te is készen állsz, hogy mindennel szembesülj) terítsen ki minden, de MINDEN disznóságot, ha folytatni akarja és Te is úgy érzed.
Mondja el azt is, a másik(ok)ban mit talált.
Ha tudod, kedved, tehetséged, "gusztusod" van és meg akarod magadnak tartani, megpróbálod megadni. Ha nem, emelt fővel elengeded, vagy elviseled továbbra is.
Egy filmet ajánlok:" A csajok bosszúja" ezt együtt nézzétek meg! Akkor is, ha már láttátok. Véleményem szerint innen lehetne tovább menni/lépni.
Mondom ezeket én, aki 67. férfi, és -belülről úgy érzem, van feminin attitűdöm- néhány válás, szakítás után, 6 gyerekkel általában a nők pártján vagyok.
Ja, és imádlak benneteket, mert Ti vagytok az élet értelme, sava-borsa a gyermekeinkkel egyetemben!!
Ja, bocsi, az lemaradt, hogy a kockás papírt én is javaslom:
Mi a jó mi a rossz mit szeretnék mit adnék
ezek a fúggőleges oszlopok.
Ezt mindketten megcsináljátok.
Aki nem hajlandó erre, azt el kell engedni, nem akar változtatni, mert nem mer önmagával sem szembenézni.
(Ez akár Te is lehetsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!