Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most tudtam meg, hogy két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 rszarvas válasza:
100%
Egy pszichológus ismerősöm válasza arra, ha meg akarod játszani, hogy minden szép és jó, akkor menj el színészképzőbe, mert máshogy nem fog sikerülni. Ez két éve tart, nem az a felejtős szori. Ahányszor találkozol a férjeddel, annyiszor jut majd eszedbe, hogy évek óta mit tesz veled. Ha arra számítasz, hogy majd jobban fogod érezni magad, akkor el kell, hogy szomorítsalak kicsit.
2021. jún. 25. 16:24
 52/89 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb viták szoktak lenni?

Mert a jövőben minden kisebb vitánál a fejéhez fogod vágni.

Így meg nincs értelme. Ha nem teszed túl magad a dolgon.

Egy botlást még talán! megbocsátanék, de ami 2 évig húzódik arra már nem lehet azt mondani, hogy nem jelentett semmit és csak szex volt.

A szexet megkaphatta volna máshol is, mi kötötte még hozzá?

Ezek a kérdések nem merültek fel benned?

2021. jún. 25. 20:42
 53/89 A kérdező kommentje:

Minden párnál vannak viták, természetesen nálunk is voltak/vannak.

Miért ne lehetett volna csak lesz attól mert idáig húzódott?

Nem tudom mi kötötte hozzá, távolság is volt köztük.

2021. jún. 25. 23:54
 54/89 anonim ***** válasza:

Nem esélytelen.

Én leültetném: (ha Te is készen állsz, hogy mindennel szembesülj) terítsen ki minden, de MINDEN disznóságot, ha folytatni akarja és Te is úgy érzed.

Mondja el azt is, a másik(ok)ban mit talált.

Ha tudod, kedved, tehetséged, "gusztusod" van és meg akarod magadnak tartani, megpróbálod megadni. Ha nem, emelt fővel elengeded, vagy elviseled továbbra is.

Egy filmet ajánlok:" A csajok bosszúja" ezt együtt nézzétek meg! Akkor is, ha már láttátok. Véleményem szerint innen lehetne tovább menni/lépni.

Mondom ezeket én, aki 67. férfi, és -belülről úgy érzem, van feminin attitűdöm- néhány válás, szakítás után, 6 gyerekkel általában a nők pártján vagyok.

Ja, és imádlak benneteket, mert Ti vagytok az élet értelme, sava-borsa a gyermekeinkkel egyetemben!!

2021. jún. 26. 06:49
 55/89 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi, az lemaradt, hogy a kockás papírt én is javaslom:

Mi a jó mi a rossz mit szeretnék mit adnék

ezek a fúggőleges oszlopok.

Ezt mindketten megcsináljátok.

Aki nem hajlandó erre, azt el kell engedni, nem akar változtatni, mert nem mer önmagával sem szembenézni.

(Ez akár Te is lehetsz)

2021. jún. 26. 06:54
 56/89 A kérdező kommentje:
Ő továbbra is tagad, és csak azt hajotgatja, hogy szét akarnak szedni minket.
2021. jún. 26. 14:14
 57/89 anonim ***** válasza:
48%
De ez teljesen nyilvánvaló hogy szét akar ak szedni. Az itteni válaszolók általában az életben kudarcot vallott megcsalt nők. Mit vársz tőlük? Jótanácsot? Ugyanmár
2021. jún. 26. 15:10
 58/89 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mégis mit kellene tennem? Eltűrni?!
2021. jún. 26. 15:33
 59/89 A kérdező kommentje:
Most már teljesen osszezavartak a válaszok..
2021. jún. 26. 15:37
 60/89 anonim ***** válasza:
15%
A férjed igazat mondd. Szét akarnak választani, mert rányomulnának a férjedre aki erkölcsös és hűséges ezért nem csal meg. Ennyi a történet. Légy vele kedves és megértő de főleg hálás. A többi válaszolóra pedig ne figyelj
2021. jún. 26. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!