Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most tudtam meg, hogy két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a 2 lehetőség van, elfogadod ezt a helyzetet vagy kilépsz. Évek óta megcsal 90% hogy ott már érzelmek is vannak. Te tudod mi fér bele hogy akarsz élni. Ezzel a pasival jobb nem lesz. Gondolom nem is ő mondta el hanem lebukott.
2021. jún. 20. 16:45
 22/89 anonim ***** válasza:
88%

#20: Az után, hogy megkérded, miért a válás a helyes döntés, szerintem kicsit megjátszott ez a nagy önérzeteskedés. Nem hiteles.

Persze tudjuk, hogy a közös hitel nagyobb összetartó erő, mint a házastársi eskü...

2021. jún. 20. 16:56
 23/89 anonim ***** válasza:
38%
Előbb-utóbb mind megalkuszunk a lakhatásért, autóért, kényelemért...
2021. jún. 20. 18:16
 24/89 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek a valas megalazobb, mint maga a megcsalas, azok maradnak egyutt. Kinek akarsz megfelelni? A tarsadalomnak, vagy magadnak? Kozosen vettetek hazat, adjatok el kozosen. Addig meg huzza el a belet alberletbe. Rohadt egyszeruen meg lehet oldani, ha az ember akarja. Itt kerdezo te nem akarod megoldani a problemat, te a regi eletedet akarod vissza, de annak mar annyi. Minel hamarabb belatod, annal jobb.
2021. jún. 20. 19:31
 25/89 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg két lehetőség van.

- Szemet hunysz felette és nyelsz életed végéig

- Vagy válás

Oké, hogy ott a hitel, de azt a lakást el is lehet adni.

Ha nem válasz, mit tervezel? Közös gyerekeket egy ilyen kapcsolatba?

Addig örülj amíg nincs gyerek, így könnyebb a válás.

Aki egy kapcsolatban megcsal az nem változik.

2021. jún. 20. 23:06
 26/89 anonim ***** válasza:
100%

Két év az nagyon sok, teljesen hülyének nézett hosszútávon..

Milyen ember az ilyen?

Ezzel akarod leélni az életed?

Engem is megcsaltak,de egyetlen alkalommal,azt is rohadt nehéz volt

megbocsájtani..Évekig küzdöttünk mindketten,hogy helyreálljon

a bizalom...Végül sikerült..De egy éveken át tartó megcsalást

én sem bocsájtanék meg. Ott már nagyon nagy szemétnek kell lennie

valakinek,hogy ezt tudja csinálni a társával..

Most úgy érzed mindent elveszítesz,férjet,lakást,de hidd el,

jobb ha még most lépsz,mert annál több esélyed és időd marad, a normális

társ megtalálásához...

2021. jún. 21. 09:10
 27/89 anonim ***** válasza:
100%
Értem a problémádat és a félelmeidet. Sajnos egyet kell értenem az előttem szólokkal, akik bár kicsit nyersen fogalmaztak, de nem mondtak hülyeséget. Gondold át, mit bírsz. Lelkileg és anyagilag egyaránt. Beszélgess bizalasiaddal. Olyanokkal, aki objektíven és őszintén nyilatkoznak a férjedről, a kapcsolatotokról, Rólad, külső szemlélőként. Hidd el, ilyenkor beszűkült a tudat, nem biztos, hogy jó döntést hozol!
2021. jún. 23. 08:25
 28/89 anonim ***** válasza:
32%

Itt mindenki osztja az észt!

(velem együtt)

Úgy, hogy fogalma sincsen semmiről!

Te meg? Ha megfogadsz egy "jótanácsot" és rosszul sül el, foghatod a fejedet, "miért nem egy másikra hallgattam?!"

Én mit tennék? Semmi esetre az eddig itt tanácsolók valamelyikének engednék.

1. Gondolkodnék, vajon ÉN mivel járulhattam hozzá a kialakult helyzethez.

2. Mindent elkövetnék, hogy férjemmel átbeszéljem (HIGGADTAN, nem ordítozva), miért és hogyan tovább?

3. Ha lehetőségem lenne rá, - szintén nem ordítozva- megkeresném a másik "csalót" és beszélgetnék vele.

4. Utána DÖNTHETNÉTEK, folytatjátok, vagy nem.

Sok sikert!

2021. jún. 23. 09:07
 29/89 Milka1315 válasza:
26%
A mai vilagban mar az a ritka aki nem csalja meg a masikat. Beszeld meg vele a dolgot mindenkepp. Aztan ha a valtozatossag hianyzik neki akkor menjetek swinger klubba vagy csald meg te is es mond el neki. Lehet olyan szarul fogja magat erezni, hogy abba hagyja. De csinalhatod azt is, hogy beszelsz egy sztar ugyveddel utana beszelsz a ferjeddel es mondod neki hogy mindent elvesztesz ha nem hagyod abba surgosen. Sokfele megoldas letezik. Neked kell tudni melyik utat valasztod. Lehet bekesen intezni es agressziven is.
2021. jún. 23. 10:46
 30/89 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyszeri alkalom lett volna, elhondolkodnék azon, hogy esetleg meg lehet oldani. Viszont ha jól értem csak két éve vagytok maximum házasok. És folyamatosan csalt. Semmi tisztelet nincs benne irántad. Hogy lehetne így tovább egy kapcsolatban meglenni??
2021. jún. 23. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!