Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?
Álmodj királylány....
Miért állna le, ha elnézed neki? Éli világát azt csinál melletted amit akar, és jól is teszi.
Ezt neked kell tudnod eldönteni, mennyit ér neked a párod. El tudod fogadni, hogy más nőkkel kell osztoznod vagy sem. Ma a legtöbb házasságban vannak kilengések, függetlenül attól, hogy ezt valaki nyiltan bevalja vagy sem. Vannak kultúrák, ahol ez teljesen elfogadott dolog.
Itt azt kell mérlegelned mennyi szeretetet, tiszteletet és figyelmet kapsz tőle. Az emberek vérmérséklete sem mindíg egyforma. Írd le magadnak a pozitív és negatív gondolataidat, hogy tisztábban lásd a helyzetet. Természetesen vannak akik elzárkóznak nyilvánosan a toleranciától, és egyből a válást javasolják, nem torődve a te érzelmeiddel. Ebben egyedül neked van jogod dönteni, hiszen ez a te életed.
Bár én nem értem a “nyitott házasság” kifejezést. Mert ott örök hűség van.... de ha te erre nyitott vagy, ez lehet megoldás. Abbahagyni nem fogja.
Ezeket az opciókát látom:
Válás
Osztozol rajta de te hűséges maradsz
Nyitott házasság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!