Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy két éve csal a férjem (így már az esküvő előtt is), de épp lakásfelújításban vagyunk mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 22:20
11/89 anonim válasza:
10: Egyezz meg vele, hogy vagy ő fizet neked és elmész, vagy fordítva.
12/89 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű.
2021. jún. 20. 13:58
13/89 anonim válasza:
#12: Akkor meg nyeljél, b+, és örülj neki, hogy téged csal, mert te vagy a pici felesége, aki mellett este fekszik.
Kapcarongy.
14/89 anonim válasza:
Ha nem egyszerű, akkor tovább fog tartani, hogy elintézzétek az anyagiakat, meg ki tudja miket, ami miatt nem egyszerű. Ettől függetlenül a válás a helyes döntés.
Keress embereket, akik segítik átvészelni ezt a húzósabb időszakot.
15/89 A kérdező kommentje:
Miért gondolod úgy, hogy a válás a helyes döntés?
2021. jún. 20. 14:22
16/89 anonim válasza:
Két éve csal a férjed.
14-es voltam
17/89 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Ajánlom figyelmedbe a 12. Választ, és a többit ettől a remek férfiembertől, aki csodálatosan megindokolja, hogy miért nem válik el, ha csalja a feleségét.
18/89 anonim válasza:
Tök igaza van annak a 12-esnek.
19/89 anonim válasza:
A magad fajta ostobák, ilyenkor szülni szoktak, aztán nyelnek egész életükbe. Sok sikert.
20/89 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mi jogon engeded meg magadnak velem szemben ezt a hangnemet? Feltettem egy kérdést, hogy miért gondolja úgy az illető, hogy a válás az egyetlen megoldás. Emiatt nem hiszem, hogy egyből ostobázni kellene, főleg, hogy írtam mennyire elkeseredett vagyok, és hidd el nem vagyok abban az állapotban, hogy még mások csesztegessenek is! Ha csak erre vagy képes, akkor nagyon szépen megkérlek, hogy más kérdése alatt tedd ezt, köszönöm!
2021. jún. 20. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!