Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy vagy több más lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vagy több más lánnyal való flörtölés mennyire számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

A történetünk röviden: 2 éve vagyunk együtt, egy éve már jegyben járunk. A "párom" előző élete olyan volt, hogy mindenkit összevissza csalt, fűvel, fával, mellettem meg "megváltozott", a barátai is ezt mondták el róla, meg minden ismerőse. Engem már a kapcsolatunk elején figyelmeztettek, hogy ennek nem lesz jó vége, mert ő ilyen. De velem nem ilyen volt. Most volt egy hosszabb hullámvölgyünk, az utóbbi két hétben minden jól ment közöttünk, erre véletlen, ahogy képeket mutogatott a telefonján, megnyitottam egy messengeres buborékot, amiből teljesen kitűnt, hogy ő másnak csapja a szelet. Utána ezt be is vallotta, hogy ő ilyen "csodálatra" vágyott, meg arra, hogy valakit lehengereljen a szövegével. Bár ezt azért nem értem, mert engem is sokszor zavarba tud hozni. Lényeg, a lényeg, hogy sokszor úgy beszélt velem, mint a kutyával, hülye politikai kérdések miatt, mert abban nem értünk egyet egyáltalán, nem is kell mondanom, hogy ő kinek az oldalán áll. Ezekből csinált az utóbbi időben több hetes hisztit, mindennek lehordott, mindemelett állítólag csak ezzel az egy velem egykorú lánnyal flörtölgetett. Azt mondja, hogy nem történt semmi fizikai kontaktus. A poén, hogy ez a társaság, ahová eljár, neki nagyon fontos, nem hagyná ott. Még neki áll feljebb, hogy vagy feltétel nélkül megbocsátok és túllépünk ezen, vagy hagyjuk a francba, de ő nem hajlnadó erről lemondani. Nos ugyanebben a társaságban még előttem, akkor még ott is a régebbiek voltak, végig kefélt mindenkit. Ha most ezentúl ugyanúgy eljárna oda, meg amúgy is...hogy lehetne így megbízni benne? Hogy hónapokig ki tudja hány nővel flörtölt mellettem? Ezek után én úgy érzem nem tudnék megbízni benne, hisz velem is megtette azt, hogy félre kacsintgat...hónapokig a képembe hazudott...és ezután csak rosszabb lenne.

22/l, 35f

2021. jún. 11. 12:46
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A legszebb, hogy mindig azt mondja, hogy házasodjunk minél előbb, meg ilyenek...mert ő velem akar lenni, velem képzeli el a jövőt, meg szeret. És ez esküvőre készülve derül ki? Még akkor is, ha volt egy hosszabb hullámvölgyünk? Most ha meg hozzá mentem volna év elején, akkor is ezt csinálta volna...
2021. jún. 11. 12:47
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Nincs bizalom, akkor nincs kapcsolat. Érzed te, hogy nem oké ez, szóval lépjél. De nagyon gyorsan. Gyerekes egy "férfi" 35 éves létére és te is csak idézőjelbe tetted, hogy a párod. Itt már nincs kérdés.
2021. jún. 11. 12:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Felállsz és eljossz. Ilyen egyszerű. Ha 35 évesen ilyen gyerekes mit vársz? Ha eddig nem nőt fel már nem fog.
2021. jún. 11. 12:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Másrészt meg kemény melóval elkezdett spórolni tavaly óta esküvőre, majdnem 1 misit félretett. Februárban ő úgy gondolta, hogy nincs kedve tovább dolgozni, elfáradt, van elég pénze ahhoz, hogy hónapokig el legyen belőle. Mondanom sem kell, hogy az egészet felélte, 4 hónapja munkanélküli. Ő egy kis művészlélek, én meg egy racionalista nő vagyok. És nagyon úgy érzem, hogy erre nem lehet családot meg jövőt építeni...másrészt az én munkám is olyan lesz, ahol csak a gyanakvás meg kétely. Még ha a kapcsolatunk elején bukik ez ki, és nem két év után jegyben járva, más lenne..
2021. jún. 11. 12:50
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Te nem érted, hogy ingyen pin@ vagy? Lépjél már le onnan!
2021. jún. 11. 12:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Meg abban a dilemmában is benne vagyok, hogy most végzek egyetemen, ha minden jól megy, és nincs hol laknom, időm nincs albit keresni, a barátnőm akivel akartam, ő csak augusztustól szeretne...még államvizsgázok is, és addig mindenképp nála kellene lennem, meg sok cuccom van ott...most az hogy néz ki, hogy kimondom, hogy ennek itt vége, és akkor még együtt lakunk, amíg nem tudom megoldani a lakhatásomat? Egyébként ezt sem vette tőlem komolyan, azt mondta, hogy: úgysem dobnál ki akkor sem...beszéltem pár emberrel abból a körből, és azt mondták, hogy ilyen, semmit nem változtatott a tény, hogy komoly kapcsolata van, nyomul mindenkire...
2021. jún. 11. 12:54
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Maga a flört önmagában szerintem nem megcsalás, de ilyen szinten nem is elfogadható, ő meg ugye kijelentette, hogy nem hajlandó lemondani erről és továbbra is erre számíthatsz amit vagy elfogadsz vagy nem. Az külön szép, hogy a társaságában már minden nővel lefeküdt. Megértem, hogy nem tudsz bízni benne, én se tenném. Tegyük fel, hogy fizikailag nem is csalna meg (bár ki tudja, hogy évek múlva ha épp összevesztek megtenné-e), de akkor is ott van, hogy ő másokkal akar flörtölgetni és te meg ezt fogadd el... Komolyan ilyen kapcsolatban akarod leélni az életed? Ha nem, ne menj hozzá.

Az is intő jel amúgy, hogy hónapokig hazudott és csak azért vallott színt, mert lebukott. De persze te bocsáss meg feltétel nélkül, ő meg folytatná, mert neki ez kell. Nevetséges, ha van önbecsülésed, ilyenbe nem mész bele.

2021. jún. 11. 12:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"elkezdett spórolni tavaly óta esküvőre, majdnem 1 misit félretett. Februárban ő úgy gondolta, hogy nincs kedve tovább dolgozni, elfáradt, van elég pénze ahhoz, hogy hónapokig el legyen belőle. Mondanom sem kell, hogy az egészet felélte"

Ez már önmagában is intő jel lenne, de azzal együtt, hogy másokkal flörtölget és még a haverjai szerint se változott semmit és ugyanúgy nyomul mindenkire, háát... Értem, hogy nem tudsz most hova menni, de biztos van megoldás, ebben ne maradj benne, annyi az intő jel és te fogod megszívni a végén. Hozzá ne menj és minél előbb hagyd el, vissza se nézz.

2021. jún. 11. 13:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Meg ilyeneket mond, hogy: jajj, megváltozok, ezt befejeztem, ha nem próbáljuk meg, úgysem tudod meg, hogy milyen lennék ezután...amikor tök durva volt velem az elmúlt félévben, tényleg minden ostoba, bunkó, tuskónak lehordott a hülye politikai kérdések miatt...meg könyörög, meg kérlel...mondjuk 2 év után meg az a minimum, hogy addig maradhatnék, amig nem oldom meg a lakhatást, hisz itt fogok dolgozni Pesten...de biztos nehéz lesz még addig ott maradnom így is, hogy levegőnek nézzük egymást.
2021. jún. 11. 13:07
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
Amilyen naív vagy, az is belefér, hogy a fél várost végigkefélte az elmúlt 2 évben.
2021. jún. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!