Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a flörtölés megcsalásnak számít?
Es te meg el is mondod neki hogy megcsokoltad volna?!?!?
o.O
Szep az oszinteseg de azert mindennek megvan a maga idelye es helye.
Elözö voltam.
Ja igen szamomra megcsalas es siman dobtalak volna egy szaftos "büdös ribanc" beszolassal köritve. :D
Sokan sok mindent a piára fognak,pedig tisztába kellene lenniük vele,h a pia semmi olyat nem hoz ki az emberből,ami nincs benne.Csak pia nélkül tud uralkodni magán.
Szerintem az lett volna a legfontosabb,h ne mond el neki.Mert lehet kacérkodni,de a kacérkodáson már szerintem túl van a csók.
Én is pokolian szeretek flörtölni,de mindennek megvan a maga helye és ideje.És főként nem egy haverral flörtölök,ha már éppen kicsi lazulásra van szükségem.
Fordított esetben én is kiakadtam volna,és minimum összeveszek vele emiatt.
13:10-es voltam
szerintem a flört nem megcsalás, az ő helyében még a csókot is elnéztem volna, mivel nem volt hajlandó elkísérni. De az igaz, hogy nem kellett volna annyit innod, egy lánynak nem illik részegnek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!