Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a flörtölés megcsalásnak számít?
Nos úgy látom igencsak felborzoltam a kedélyeket. Először is köszönöm a (hasznos) válaszokat. Néhány kommenten azonban meglepődtem. Az OK hogy valaki szerint ez már megcsalás és ezt kulturáltan ki is fejezi. De hogy "lerib*ncoztok"? Nem is ismersz. 5 éve vagyunk együtt párommal és nagyon szeretjük egymást. Soha nem hagynám el senkiért és nem is csalnám meg. Szerintem még a csók sem számít megcsalásnak, ha nincs mögötte érzelem. És nem várom el páromtól, hogy mindenhova kísérgessen, de ő szinte soha nem jön el velem. Én se vagyok az a nagy bulizós fajta, de néha szeretek kimozdulni. És még azt se bánom, hogy neki sohasincs kedve ehhez: vannak egyéb közös programjaink és nem fogom olyanra kényszeríteni, amihez nincs kedve. De ha néha egy kicsit jól esik a lánynak, hogy bókolnak neki és flörtölnek vele. Természetesen ezt nem fogom letagadni előtte, hiszen az már egy lépésre van attól, hogy a szerelmem szemébe hazudok. És szerintem még mindig jobb egy haverral (a baráti társaságunk tagja, de én csak kb 3x-4x találkoztam vele) förtölni, mint egy vadidegennel.
Ja és az tény, hogy gusztustalan ha egy lány hányós-eszméletlenre issza magát, de attól maradhat valaki nőies, hogy annyit iszik, hogy egy kicsit megszabaduljak a mindennapi terhektől és elengedje egy kicsit a gátlásait. Ettől még szerintem nem leszek p*csa. 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!