Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a flörtölés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a flörtölés megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Múlt héten elmentünk bulizni a barátaimmal, hívtam a páromat, de neki nem volt kedve. Kicsit többet ittam a kelleténél és flörtölgettem az egyik haverral. Mivel párom nem tudott elaludni, hajnalban mégis utánam jött és hazavitt. Természetesen mindent elmondtam neki és amikor megkérdezte meddig mentem volna el, azt mondtam max csókig. Ezen ő nagyon megsértődött. Azután persze megbeszéltük és kibékültünk, de szerintem túl komolyan vette az ártatlan flörtölést.
2010. aug. 12. 12:33
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Nos úgy látom igencsak felborzoltam a kedélyeket. Először is köszönöm a (hasznos) válaszokat. Néhány kommenten azonban meglepődtem. Az OK hogy valaki szerint ez már megcsalás és ezt kulturáltan ki is fejezi. De hogy "lerib*ncoztok"? Nem is ismersz. 5 éve vagyunk együtt párommal és nagyon szeretjük egymást. Soha nem hagynám el senkiért és nem is csalnám meg. Szerintem még a csók sem számít megcsalásnak, ha nincs mögötte érzelem. És nem várom el páromtól, hogy mindenhova kísérgessen, de ő szinte soha nem jön el velem. Én se vagyok az a nagy bulizós fajta, de néha szeretek kimozdulni. És még azt se bánom, hogy neki sohasincs kedve ehhez: vannak egyéb közös programjaink és nem fogom olyanra kényszeríteni, amihez nincs kedve. De ha néha egy kicsit jól esik a lánynak, hogy bókolnak neki és flörtölnek vele. Természetesen ezt nem fogom letagadni előtte, hiszen az már egy lépésre van attól, hogy a szerelmem szemébe hazudok. És szerintem még mindig jobb egy haverral (a baráti társaságunk tagja, de én csak kb 3x-4x találkoztam vele) förtölni, mint egy vadidegennel.

Ja és az tény, hogy gusztustalan ha egy lány hányós-eszméletlenre issza magát, de attól maradhat valaki nőies, hogy annyit iszik, hogy egy kicsit megszabaduljak a mindennapi terhektől és elengedje egy kicsit a gátlásait. Ettől még szerintem nem leszek p*csa. 23/N

2010. aug. 13. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!