Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a flörtölés megcsalásnak számít?
Hát, hallod érdekes barátnőket választasz magadnak.
Én nem is keresnék olyan csajt a helyedben aki össze vissza hány engem és magát.
Tudod, én úgy gondolom te egy nagyon megértő srác vagy férfi vagy. Sokkal jobb barátnőket kellene keresned.
És ez a kísérgetős dolog meg a te dolgod. De te sosem voltál/vagy úgy, hogy csak otthon maradnál?
13:10 voltam
igazából egy otthon ülős vagyok, és nem nagyon van kedvem sehova menni, de tudod őt nagyon szerettem, és mindenhová elkísértem, minden héten vettem neki valami meglepetést..., aztán én hibáztam, mert mikor azt mondta, hogy neki az kellemetlen, hogy sok ajándékot kap, de nem tudja viszonyozni, akkor ebből én azt hittem, hogy utál, és azért mondja, mert elege lett belőlem, unalmas vagyok neki, majd mikor rákérdeztem nagyon megbántottam vele
Igen, sok nő szerintem nem szereti ha minden héten ajándékokat kap. Én is azt érezném, hogy túl jó vagy nekem, meg el vagyok kényeztetve és az, hogy nem tudom viszonozni bántana.
Ez a kötelesség dolog meg furcsa számomra, igaz, hogy még nem voltam szerelmes de a szerelmet nem kéne kötelességnek venned. Élvezned kéne és nem úgymond a csaj seggét nyalni. (Bocsi a durva kifejezésért de nem tudom, hogy fogalmazhattam volna meg.) Egyszerűen szeretned kellene és persze figyelni rá és eljárni vele ide oda de, sokan vágynak néha egy kis szabadságra.
Én így gondolom és bocs amiért korábban azt mondtam kapd be. Kétszer is. :( Oh, és azért is bocs amiért lehülyéztelek.
ugyan már, hirtelen haragú vagy, megesik az ilyen, nincs miért elnézést kérned
amúgy lehet, hogy igazad van ebben, amit most mondtál, hogy nagyon el akartam kényeztetni, és ezért érezte magát rosszul, de én azt hiszem, hogy egy nőt a szépségéért kell szeretni, és egy nő nem a konyhába való, és eleget adott nekem azzal, hogy volt nekem
de ne én legyek a téma, a kérdéssel foglalkozzunk.
továbbra is tartom azt a véleményem, hogy a srácnak el kellett volna őt kísérni abba a buliba.
egy nő szerelemre, kényeztetésre, és figyelmességre vágyik, sajnálom, hogy kevés férfi gondolja ezt így
Hűha!
Te aztán tényleg nagyra tartod a nőket. Komolyan.
És kikérem magamnak, hogy hirtelen haragú vagyok. Sokat filoztam azon, hogy minél kedvesebben írjak. :)
13:10-es voltam
elnézésedet kérem az előítéletességem miatt.
előzőnek: Nem azért kell kísérgetni, mert kislány, hanem mert szereti, és vele akar lenni, 16 hónapot voltam együtt a barátnőmmel, most lesz nemsoká egy éve, hogy szakítottunk, tudod, nem bírtam ki úgy napot, hogy ne lássam, 18-ak vagyunk mindketten, általánosból ismertük egymást, és egy városba mentünk tovább tanulni, reál beállítottságú voltam, ő meg nem értette annyira, és ezért mondtam neki, hogy segítek, aztán 9. év végéig semmi, nem mertem lépni, aztán bátrabb voltam, mert éreztem, hogy imádja az eszem, mindig mondogatta, hogy szeretem az okos kobakod, aztán össze jöttünk, eddig nekem még csak vele volt nemi életem, együtt vesztettük el a szüzességünket, nagyon imádtam, még nem tudtam rajta túl tenni magam, 1 év után is hiányzik, de új barátja van, és el kell fogadnom.
ő olyan bulizós volt, meg szabad szájú, én meg csöndes, addig igazából nem is mozdultam ki otthonról, míg őt meg nem ismertem
13:10-es voltam
azaz meg nem tudtam, hogy ő is abba a városba jár suliba, volt osztálytársam mondta MSN-en, én meg emlékeztem, hogy régebben, 5-ben bele voltam zúgva, de féltem tőle, most volt bennem bátorság, viszont végül én rontottam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!