Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a flörtölés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a flörtölés megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Múlt héten elmentünk bulizni a barátaimmal, hívtam a páromat, de neki nem volt kedve. Kicsit többet ittam a kelleténél és flörtölgettem az egyik haverral. Mivel párom nem tudott elaludni, hajnalban mégis utánam jött és hazavitt. Természetesen mindent elmondtam neki és amikor megkérdezte meddig mentem volna el, azt mondtam max csókig. Ezen ő nagyon megsértődött. Azután persze megbeszéltük és kibékültünk, de szerintem túl komolyan vette az ártatlan flörtölést.
2010. aug. 12. 12:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Benned van a riban*ság,legközelebb már szopni is fogsz.Minek flörtölsz ha van pasid?Mocskos kurv*
2010. aug. 12. 13:30
 12/31 anonim ***** válasza:
13:10-es. És ha a pasi nincs éppen ott harcra készen mikor a leányzónak nem csak flőrtre támad kedve, akkor nyugodtan bújjon ágyba. Nemde? hisz a pasi hibája. Miért nem volt ott?
2010. aug. 12. 14:20
 13/31 anonim ***** válasza:
sztem igen, megcsalás.. mert ha vki szeret vkit, akkor minek teszi a szépet másoknak?
2010. aug. 12. 14:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha már foglalt vagy miért flörtölsz? Elégedetlen vagy a fiúddal? Miért nem beszélitek meg ha vmi gond van?
2010. aug. 12. 14:55
 15/31 anonim ***** válasza:
utolsó, hát ez az.. az én barátom is sokaig flörtölgetett, közben meg már komoly kapcs. ban voltunk.. sose fogom megérteni.. :S
2010. aug. 12. 14:57
 16/31 anonim ***** válasza:

kibsztalak volna mint macskát sz@rni!

Az ilyen nőkben nem lehet megbízni. Egy kis pia (ami ugye manapság létszükséglet a pics@knál mint a levegő) és már akármire képes vagy.

Gratz és sajnálom szegény barátod!

19F

2010. aug. 12. 15:06
 17/31 anonim ***** válasza:

13:10-es voltam

egy kapcsolatban oda kell figyelni egymásra, különösen a férfinak kell tekintettel lennie a nőre, neki kell több áldozatot hozni, mert a férfiaknak tisztelni kell a nőket, el kellett volna, hogy kísérje, én azt gondolom, kedvétől függetlenül

2010. aug. 12. 15:08
 18/31 anonim ***** válasza:

„egy kapcsolatban oda kell figyelni egymásra, különösen a férfinak kell tekintettel lennie a nőre, neki kell több áldozatot hozni, mert a férfiaknak tisztelni kell a nőket, el kellett volna, hogy kísérje, én azt gondolom, kedvétől függetlenül”

Te hallod magad? 13:10-es. Esküszöm ritkán akadok ilyen hülye emberre. :)

1. Mármint, miért kéne a férfinek sokkal több áldozatot hozni? Ez hülyeség. Szerintem egyáltalán nem kéne kísérgetnie ha mondjuk munka után fáradt vagy ilyesmi. Felnőtt emberek és nem muszáj mindig együtt bulizniuk.

2. Meg mi ez a duma, hogy te becsülnéd az őszinteségét, egyszerűen nevetséges. Oh, és a kedvencem „a srác hibája”. Hát, az rohadt jó volt. :)

3.Szerintem a beszélgetés, tánc vagy mit tudom én nem számít megcsalásnak, de a csók azért már egy kicsit igen, főleg ha a csaj azt is mondja, hogy csókolózott volna. Kicsit furcsa. Nem azt mondom, hogy dobnia kellene de ne csodálkozz rajta, hogy rosszul esett neki.

4.13:10-es te pedig kapd be! Egy dolog a megértés és, hogy nem vagy mindenért féltékeny de ez azért már kicsit sok. A nyakamat rá, hogy te egy olyan csaj vagy aki azt hiszi, hogy egy férfinak kell csak dolgozni egy kapcsolaton és mindent megtenni.

Én sosem várnám el a pasimtól, hogy kísérgessen ha nincs kedve vagy fáradt. És főleg nem hibáztatnám érte.

És ha netán srác vagy… akkor is kapd be!

A kérdezőnek: én a helyedben megmutatnám a pasimnak milyen sok okosságot írnak ezen az oldalon és röhögnék egy jót. XD

16/L

2010. aug. 12. 17:32
 19/31 anonim ***** válasza:

13:10 voltam

Férfi vagyok

tudod, én olyan vagyok, aki tiszteli a nőket, nem káromkodik nők előtt, soha nem üt meg nőt, soha nem szid nőt. Tudod, az én barátnőmet én is kísértem minden hová, én nem vagyok egy bulizós fajta, az italt meg különösen megvetem, de elkísértem egyszer egy buliba, ahol beivott, és össze vissza hányt engem meg magát is...

jelenleg nincs barátnőm, ez kb 1 éve lehetett

2010. aug. 12. 17:40
 20/31 anonim ***** válasza:

13:10 voltam

nem emiatt szakítottunk, igazából nem is nagyon beszéltünk róla, tudtam, hogy kötelességem volt, mert a barátnőm, és szeretem. ő próbált beszélni róla, de mondtam, hogy nincs gond, felejtsük el

2010. aug. 12. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!