Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esetben van érzése a megcsalónak?
1. Ha megszakítja veled a kapcsolatot, miután feltételezhetően érzések lesznek, tehát túlmutat szimpla szexkapcsolaton
2. Ha ragaszkodik hozzád nem enged el, még akkor sem ha tudja nem tud válni
(tudom ha válik , értem, de most a fenti kettőből kéne választani)
Szóval melyik esetben van érzelem? Vagyis melyik esetben érdekli jobban?
Ha el tudja engedni és vissza sem néz, mert tudja nincs jövője, vagy ha szeretné elengedni, de nem megy ezért vissza-visszatér, és görcsösen ragaszkodik és kéri a másikat ne hagyja el.
Nem olyan könnyű ilyen esetben parancsolni magunknak. Igaz, kérdező?
Vagy 100* eldöntöttem már hogy rá se nézek, de...
31. Igen sajnos ez picit ilyen függőség féle. Szerintem az ilyen viszony sajátossága. Nem tudom, de már nem élvezem annyira.
De elég egy sor és felborít mindent.
Viszont sajnos választ a kérdésemre nem kaptam :D
Szerintem kaptál választ kérdező, de az én véleményem az., hogy a második esetben semmiképp sincsenek valamirevaló, tisztességes érzései.
Az a legmocskosabb dolog, amit bárkivel is tenni lehet, a puszta natúr 100%-os önzőségen belül semmi sincsen benne.
Jujjdenagyon-rettenetes nagy szeretet, szerelem lehet az, ahol gyötröm a másikat.
Mennyire lehet fontos, hol vagyok én tekintettel az érzéseire?
Ha szeretem és számít nekem, nem akarom, hogy szenvedjen, nopláne nem sétafikálok ki be az életébe, hogy mégcsak véletlenül se legyen lehetősége továbblépni és felejteni és mégcsak esélye se legyen egy normális kapcsolatot kialakítani valakivel.
Mert ezt teszi és csak magára gondol. Ő szenved nélküled(no nem szerelem miatt, ebben az esetben lásssuk azért be), hiányzol neki, hiányolja amit nyújtasz, ami vagy és NEKI kellesz így is, Ő nem akar magának rosszat és csakazértis gyötör, hogy még véletlenül se tudjál normális életet élni.
ha nem tud veled lenni, de számítasz és emberszámba vesz, ha egy paraszthajszálnyit is érez és szeret, akkor igenis elenged és nem magához láncol. Aztán szépen csöndben szenvedhetne magában, dráma nélkül.
Nem keres, sőt tilt, engedi, hogy kiszeress belőle, engedi, hogy meggyógyulj, ad esélyt, hogy szeressen valaki más, úgy, ahogy azt megérdemled.
De nem teszi, mert a fenenagy szenvelgésben neki még így is több ez, mint a semmi és önző módon pont telibe leakálkja, hogy emiatt te egy csapdában rekedsz és boldogtalan leszel. ismer, pontosan tisztában van a gyengeségeddel és kihasználja, hogy bármikor besétálhat az ajtzón, bármikor porig sújthat egy nyomorult üzenettel, megsemmisiítheti minden igyekezetedet, amit azért vívsz, hogy elengedd végre.
nem, nem jó ember, hanem egy önző féreg és ha ezt végre belátnád magad is, kívülről figyelnéd amit csinál, abban a minutumban kiábrándulnál belőle.
mert már ne haragúdj, de nevetséges ez a vergődés egy nős pasi után, aki bár lépni nem óhajt, átjáróházat csinál az életedből, mert neki így kényelmes.
Rögtön megsajnálom. neki sza, akkor legyen az nekefd is, dögöljön meg a szomszéd tehene is alapon, jóféle magyar mentalitás.
Hogy vannak e érzései? persze saját maga felé, az mellékes, hogy ezzel a töxikus kapcsolattal porig aláz és gúsba köt téged. Ilyen is az igaz szerelem, valóban.
Ébresztő kislány! Legyél te is egészségesen önző és magadat tedd az első helyre, ezt a bolhás drámakirályt meg küldd el a fenébe és tiltsd mindenhonnan, e-mailt is blokkold, ha valami beszivárog, olvasatlanul törölni.
Szenvedjen szépen csendben a termetés koronája otthon, ahova tartozik és ahonnan esze ágában sincs dobbantani, mert kicsilakáskicsigyerek. Oké értettük, akkor maradjon here, aztán hagyjon békén mindenkit, aki ennél többet akar.
Szomorú ezt beismerni, de nagyon igazad van 33.
Amit írtál, egy égi jel volt, hogy ne tegyem meg, amire reggel óta készülök. :)
Hú 33-as, ezt szépen leírtad... Teljesen igazad van :(
Ezt érzem már én is
Köszönöm szépen!!
#34 Mire készültél?
Ha szeretne, elengedne. Hisz tudja hogy nem lehettek együtt igazán és megadná a lehetőséget, hogy találj mást.
De ehhez gerinc kellene. Neki meg az már rég nincs, különben bele se kezd egy viszonyba.
Szóval valahol 22es csapdája a válasz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!