Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esetben van érzése a megcsalónak?
1. Ha megszakítja veled a kapcsolatot, miután feltételezhetően érzések lesznek, tehát túlmutat szimpla szexkapcsolaton
2. Ha ragaszkodik hozzád nem enged el, még akkor sem ha tudja nem tud válni
(tudom ha válik , értem, de most a fenti kettőből kéne választani)
Szóval melyik esetben van érzelem? Vagyis melyik esetben érdekli jobban?
Ha el tudja engedni és vissza sem néz, mert tudja nincs jövője, vagy ha szeretné elengedni, de nem megy ezért vissza-visszatér, és görcsösen ragaszkodik és kéri a másikat ne hagyja el.
"17# Igen, de neki is szerintem. Nem tudom fair játék -e , nem elengedni a másikat, ha tudod, hogy mindig csak megégetitek egymást..."
Nincs olyan, hogy nem enged el, ha te menni akarsz.
Egy szakítás nem olyan, mint egy szerződéskötés vagy egy kapcsolat - elég hozzá egy ember döntése.
Nem azért vagy ebben a helyzetben, mert ő nem enged el, hanem azért, mert TE nem hoztad meg azt a döntést, hogy mész.
Én nem gondolom, hogy mindig csak a külső fél lesz szerelmes, de te két speciális esetre kérdeztèl rá, szerintem pedig ezekben az esetekben nincs a csaló részéről komoly érzelem a szerető felé, vagy ha van is valami vonzalom, akkor nem elég erős annyira, hogy eldobja a fél életét miatta. A férfiakat nem az érzelmeik vezérlik, főleg nem olyan komoly döntések meghozatalánál, mint a válás, pláne ha gyerek is van a képben.
Más esetben meg vannak a csaló részéről érzelmek, pl amikor a csalónak, legyen az férfi vagy nő tényleg annyira sz*r, bántalmazó, kiégett a kapcsolata és megismer valakit, akibe beleszeret, hogy otthagy csapot-papot, de azért valljuk be az esetek nagy részében nem ez a szitu, simán csak nem szereti az adott ember a monogámiát, vagy kicsit uncsi lett neki a házassága, ehhez keres kiegészítőt. Ha kellően pszichopata is, akkor még neki is áll hazudozni a szeretőnek, hogy neki mennyire rossz otthon, (az esetek nagy részében ez is orbitális kamu) aztán magába is szeretteti a csajt. Ez sokkal általánosabb sztori, mint az ilyen holivúdi rózsaszín álmok az igaz szerelemről, ami majd mindent legyőz. Ráadásul egy ilyen háromszögben egyik résztvevő sem fekete vagy fehér, mindenki sáros valamiben, és mindenki veszít a végén valamit.
De ha nekem nem hiszel ajánlom ezt a videót, és a csatorna egyéb tartalmait is. Elég jól elmagyarázza a csávó a lényeget:
20# Még mindig a felesége iránt nem érzek semmit...
21# Persze, igaz, felnőtt ember vagyok, csak ettől még érezhetem magam rosszul. Vagyis inkább úgy, hogy persze ez az evidensebb, hogy érez valamit, ha nem enged el, mégis ha tudja hogy nem lesz válás, miért bánt még?
22# Nem speciális. Három lehetőség van, ha lesznek érzelmek. Elengeded, mert nem lesz folytatás, nem engeded és együtt szenvedtek , vagy elválsz.
Hát ő nem válik. Nem is nagyon tudna, ez tény. Nem pszichopata, ez is tény :) Sosem szidja a feleségét, otthoni dolgok tabuk
Na szóval akkor újból
Tudom, hogy nem csak szexkapcsolat vagyok. Tudom milyen a házassága , ismerem a feleségét, kb. nem is értem, mit keresnek egymás mellett. Ő dolguk. Már rég maga miatt kellett volna válnia. Nem fog, úgy néz ki, mert van gyerek és a közös kecó is kicsi.
Eddig azt hittem, az is a szeretet jele, hogy vissza-visszatér, mikor épp kilépnék, vagy lezárnánk.
Erre egy barátnőm benyögte pár napja, hogy ő pont nem ezt tenné. Ő ha szeret valakit, akkor nem akarja bántani és ilyen helyzetben inkább elengedné, elküldené, sőt még inkább azt is mondaná, hogy őt már nem érdekli a másik, mert tudná, hogy ez hosszú távon jobb lesz annak aki így van, mint én.
És ez elgondolkodtatott.
Sose várd, hogy egy másik embernek fontosabbak legyenek a te érzéseid, a te boldogságod, mint amennyire neked fontosak a saját érzéseid és a saját boldogságod.
Te vagy a felelős értük, és neked van mozgástered abban, hogy milyen lesz a jövőd.
Én láttam már a saját környezetemben olyan nőt, aki nagyon sokat veszített azzal, hogy hosszú évekre benne ragadt egy ilyen közös jövőkép nélküli, zsákutca kapcsolatban, és keservesen megbánta utólag - de te tudod, a te életed.
De szerintem ezzel az azért vagyok benne ebben, mert "nem enged el" szöveggel legalább saját magadat ne csapd be.
Igen, persze, tudom, hogy kiléphetnék. Tettem is párszor. Én hibám, mondhatnék nemet, ahogy ő válhatna, ahogy lehetne sok mindent tenni.
Tudom én, de oda tud marni rendesen, mikor 2-3 hónap után jön egy levél. Tudom, hogy mi lenne a helyes, de sajnos az agyam és a szívem két különböző dolgot akar
Látom nem tudod elengedni a történetemet.
És a válaszodból csak úgy süt az utálat. Tudnék tippelni ki lehetsz...
Sosem voltam pótlék, nem leszek. Ezzel megcsalt feleségek ámítják magukat, mint azzal is, hogy minden szerető csak azért megy ilyenbe bele, mert másnak nem is kell, és szinte sóvárok a szerelemért.
Nos, segítek. Voltak nem szeretői kapcsolataim is, milyen meglepő. De ha nem is lettek volna, akkor is -sorry hogy ezt a buborékot most kipukkasztom- még véletlenül sem azért kezdtem (ahogy más szeretők sem) ilyen kapcsolatba, mert itt legalább kellek. Hanem mert történetesen egy foglalt ember tetszet meg, ő fogott meg, és kb. ennyi. Vele párhuzamosan jelen pillanatban három ember is udvarol, de gondolom ők is csak megsajnáltak :)
De persze ha te jobban csicsikálsz attól, mert úgy szeretnéd hinni, hogy a szeretők mind elhanyagolt emberek, akiket szánalomból kihasznál a megcsaló, ám legyen :) És természetesen köret vagyok a főfogás, SŐT főnyeremény a feleség (te :) ) akiért oda-vissza van a hősszerelemes férj. És természetesen álmodozom is arról, hogy engem csaljanak mindenféle jöttment bányarémekkel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!