Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esetben van érzése a megcsalónak?
1. Ha megszakítja veled a kapcsolatot, miután feltételezhetően érzések lesznek, tehát túlmutat szimpla szexkapcsolaton
2. Ha ragaszkodik hozzád nem enged el, még akkor sem ha tudja nem tud válni
(tudom ha válik , értem, de most a fenti kettőből kéne választani)
Szóval melyik esetben van érzelem? Vagyis melyik esetben érdekli jobban?
Ha el tudja engedni és vissza sem néz, mert tudja nincs jövője, vagy ha szeretné elengedni, de nem megy ezért vissza-visszatér, és görcsösen ragaszkodik és kéri a másikat ne hagyja el.
"Kit érdekel? Én a szerető vagyok, nem a felesége"
Ez a hozzáállás mindent elmond rólad.
Kit érdekel, vannak-e érzelmei vagy nincsenek? Gerinctelen így is, úgy is.
#7 hozzászólása tökéletesen érthető.
" Ragaszkodik hozzád nem enged el" hülye lenne lemondani arról, hogy két nő ugrál neki. Aki szeretőt tart önző, mert csak a saját érdekei hajtják.Annyira gerinces lenne elválna, akkor a feleség is új kapcsolatba kezdhetne, a szeretett szerető pedig boldog lenne.
Ehelyett jön a hitel van...duma
Engem a felesége nem érdekel, nem a férfi. Most mire játszam magam? Tegyek úgy mintha törődnék vele?
Szimplán feltettem egy kérdést: de senki sem válaszolt eddig nagyon érdemben.
Én speciel lehet inkább lezárnám, ha érzéseim lennének, de nem keresném mindig a másikat, hogy így-úgy szeretem, és várjon, mert ez kegyetlen játszma, ha úgysem vált.
Elsőre is lejött, hogy a felesége nem érdekel. Nem kell megjátszanod se magad, az én szememben ez téged is minősít, nem csak a megcsalót.
Lehet, hogy vannak érzelmei, de ebben az esetben se jelentesz neki annyit, hogy váljon. Ha rossz neked így, szakíts te.
17# Igen, de neki is szerintem. Nem tudom fair játék -e , nem elengedni a másikat, ha tudod, hogy mindig csak megégetitek egymást...
18# Lehet minősíteni, nekem ettől se jobb, se rosszabb nem lesz. Nyilván nem jelentek annyit, bár mondjuk a válása sem lenne épp egy kalandpark...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!