Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik esetben van érzése a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik esetben van érzése a megcsalónak?

Figyelt kérdés

1. Ha megszakítja veled a kapcsolatot, miután feltételezhetően érzések lesznek, tehát túlmutat szimpla szexkapcsolaton

2. Ha ragaszkodik hozzád nem enged el, még akkor sem ha tudja nem tud válni

(tudom ha válik , értem, de most a fenti kettőből kéne választani)

Szóval melyik esetben van érzelem? Vagyis melyik esetben érdekli jobban?

Ha el tudja engedni és vissza sem néz, mert tudja nincs jövője, vagy ha szeretné elengedni, de nem megy ezért vissza-visszatér, és görcsösen ragaszkodik és kéri a másikat ne hagyja el.

2021. máj. 24. 11:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem tudsz túllépni rajta?Mit szeretnél hallani,hogy odáig van érted?Akkor miért nincs veled,ha annyira szeretne akkor esetleg feltehetnéd ezt a kérdést.
2021. máj. 24. 13:52
 12/36 anonim ***** válasza:
69%

"Kit érdekel? Én a szerető vagyok, nem a felesége"

Ez a hozzáállás mindent elmond rólad.

Kit érdekel, vannak-e érzelmei vagy nincsenek? Gerinctelen így is, úgy is.

2021. máj. 24. 13:56
 13/36 anonim ***** válasza:
49%
Ja ez a tipikus kit érdekel szöveg,mögötte meg azért kell az önigazolás,hogy ő kell mindenestől,mert annyira jó.Ha persze vele is ezt fogják tenni utána meg jönne,de engem érdekel brühühü.
2021. máj. 24. 14:01
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

#7 hozzászólása tökéletesen érthető.

" Ragaszkodik hozzád nem enged el" hülye lenne lemondani arról, hogy két nő ugrál neki. Aki szeretőt tart önző, mert csak a saját érdekei hajtják.Annyira gerinces lenne elválna, akkor a feleség is új kapcsolatba kezdhetne, a szeretett szerető pedig boldog lenne.

Ehelyett jön a hitel van...duma

2021. máj. 24. 14:01
 15/36 anonim ***** válasza:
2021. máj. 24. 14:03
 16/36 A kérdező kommentje:

Engem a felesége nem érdekel, nem a férfi. Most mire játszam magam? Tegyek úgy mintha törődnék vele?

Szimplán feltettem egy kérdést: de senki sem válaszolt eddig nagyon érdemben.

Én speciel lehet inkább lezárnám, ha érzéseim lennének, de nem keresném mindig a másikat, hogy így-úgy szeretem, és várjon, mert ez kegyetlen játszma, ha úgysem vált.

2021. máj. 24. 14:20
 17/36 anonim ***** válasza:
Neked vannak érzéseid a szeretőd iránt?
2021. máj. 24. 14:27
 18/36 anonim ***** válasza:
32%

Elsőre is lejött, hogy a felesége nem érdekel. Nem kell megjátszanod se magad, az én szememben ez téged is minősít, nem csak a megcsalót.

Lehet, hogy vannak érzelmei, de ebben az esetben se jelentesz neki annyit, hogy váljon. Ha rossz neked így, szakíts te.

2021. máj. 24. 14:29
 19/36 A kérdező kommentje:

17# Igen, de neki is szerintem. Nem tudom fair játék -e , nem elengedni a másikat, ha tudod, hogy mindig csak megégetitek egymást...

18# Lehet minősíteni, nekem ettől se jobb, se rosszabb nem lesz. Nyilván nem jelentek annyit, bár mondjuk a válása sem lenne épp egy kalandpark...

2021. máj. 24. 14:33
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
De,ha nem érzel iránta semmit akkor miért izgat,hogy válna el?Felültél a körhintára.
2021. máj. 24. 14:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!