Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik esetben van érzése a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik esetben van érzése a megcsalónak?

Figyelt kérdés

1. Ha megszakítja veled a kapcsolatot, miután feltételezhetően érzések lesznek, tehát túlmutat szimpla szexkapcsolaton

2. Ha ragaszkodik hozzád nem enged el, még akkor sem ha tudja nem tud válni

(tudom ha válik , értem, de most a fenti kettőből kéne választani)

Szóval melyik esetben van érzelem? Vagyis melyik esetben érdekli jobban?

Ha el tudja engedni és vissza sem néz, mert tudja nincs jövője, vagy ha szeretné elengedni, de nem megy ezért vissza-visszatér, és görcsösen ragaszkodik és kéri a másikat ne hagyja el.

2021. máj. 24. 11:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyiből nem tudod megállapítani, hogy melyik mögött mennyi érzelem lehet.

Az első esetben is lehet, hogy csak azért vet véget a dolognak, teljesen praktikus megfontolásból, mert attól fél, hogy ha szeretőnek mélyebb érzései vannak iránta, akkor egy idő után nagyobb eséllyel buktatja le a házastársánál, azt remélve, hogy szakítanak, ők meg akkor együtt lehetnek végre, ő meg ezt el szeretné kerülni, mert semmiképpen nem akarja, hogy boruljon a meglevő kapcsolata, a kettő közül az a fontosabb a számára.

Ugyanígy a másodiknál sem feltétlenül az érzései miatt ragaszkodik a szeretőhöz - lehet sima önzés, birtoklási vágy, hogy neki mindkét nő kell egyszerre, mert mindkettő más igényt elégít ki az életében, más szempontból hasznos neki, viszont tudja, hogy a szeretőt azzal tudja maga mellett tartani, ha úgy csinál, mintha valódi mély érzéseket táplálna iránta.

De mindkét esetben lehetnek mögötte érzések is - ennyiből szerintem nem lehet megítélni.

2021. máj. 24. 11:53
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
Egy megcsalónak mindig vannak érzései, főleg altájékon. Az mindig bizsereg neki, azért is hazudja le a csillagokat is az égről, hogy azt csillapítsa. Ne legyél naiv.
2021. máj. 24. 11:55
 3/36 anonim ***** válasza:
77%
Embere válogatja, bármelyik lehet, de mivel egyik esetben sincs jövője a kapcsolatnak (mármint a szerető és a megcsaló között), igazából mindegy.
2021. máj. 24. 12:03
 4/36 anonim ***** válasza:
71%

Egyikben sem. Akkor vannak érzések, ha elválik és a szeretőt választja, ami kb tízből egy eset. (De ez szerintem optimista becslés)

Az első esetben rájön, hogy a szerető többet gondol bele a dologba, mint ő, ezáltal növeli a lebukás esélyét, úgyhogy leváltja a szeretőt, keres másikat, mert nem hiányzik neki a bonyodalom.

A második esetben előad egy habiszti dumát, hogy a gonosz feleség/ betegeskedő feleség/ anyukája óhaja/ adósság/ gyerekek/ ház/ akármi miatt “nem tud” válni (profin megsajnáltatja magát) azért, hogy a szerető ne akadékoskodjon. Sima egó, nem akarja elengedni a biztosat, mert jól tudja befolyásolni, bevált arra, amire kell és fárasztó lenne újat keresni és behülyíteni, mert neki ez így állati kényelmes élet, hogy egyszerre két nő szolgálja ki.

2021. máj. 24. 12:16
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van benne erzelem, amikor balta van a hataban. Az is kulso erzelem.
2021. máj. 24. 12:19
 6/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm

De miért gondolja mindenki, hogy mindig a külső fél lesz (csak) szerelmes?

Komolyan kérdezem. Én úgy olvasgatom itt hogy sok foglalt fél is érzelmileg bele tud folyni akarata ellenére

2021. máj. 24. 12:25
 7/36 anonim ***** válasza:
56%
Igazabol senkit nem erdekel, hogy szerelmes, vagy sem. Az egesz arrol szol, hogy erzelmileg probaltok elrelativizalni egy esemenyt, ami miatt komoly karok keletkeznek csaladon es tarsadalmon belul. Huszadrangu, hogy szerelmes volt-e, vagy sem es nem mentesit a felelosseg alol, ami alap elvaras minden ember fele, aki tarsadalomban el. Aki ezt az iratlan szabalyt megszegi azt nem fogja toleralni a tarsadalom, ahogy sok mas jelenseget sem. Ahogy a sorozatgyilkosnal sem szamit, hogy jo apa volt-e, vagy tudott egykereku biciklivel kozlekedni. Kit erdekel?
2021. máj. 24. 13:05
 8/36 A kérdező kommentje:

7 Ne haragudj, de te komplett vagy amúgy?

Társadalom nem tolerálja, meg sorozatgyilkosok? Miféle szelek bántanak téged, hogy ilyeneket hánysz ide?

2021. máj. 24. 13:08
 9/36 anonim ***** válasza:
56%
Latom leragadtal a szavak szintjen es nem ment at a maondanivalo. LEirom egyszerubben. Senkit nem erdekel, hogy ki a szerelmes, amikor megcsalas esete forog fenn. Nem enyhito korulmeny, ugyanugy hitvany ember marad. Igy sikerult megertened?
2021. máj. 24. 13:15
 10/36 A kérdező kommentje:

Kit érdekel? Én a szerető vagyok, nem a felesége 🤷‍♀️

Nem tudsz válaszolni a kérdésre, sebaj, csak ne írj ide feleslegesen.

2021. máj. 24. 13:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!