Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek mikor / miből jöttetek rá, hogy a párotok nincs túl a szeretőn?
De azt ne hidd egy pillanatra se, hogy bármi is olyan lesz, mint régen.
Ezt ha kifejted, megköszönöm. Még akkor sem, ha én el tudom engedni, és biztos nem csal meg?
Miben lesz más?
Hiába mondod, hogy el tudod engedni, ahányszor akár csak 10 perccel tovább marad a boltban, kiejti a száján, hogy túlóra, vagy vesz magának egy új parfümöt, mindig csak arra fogsz gondolni, hogy megint megcsal. Ha szóba sem hozod, akkor is magadban forrsz, egyszer úgyis kirobbansz. Örökös feszültség lesz köztetek, nem fogod tudni igazán elengedni.
Nem akarok kötözködni, de minek kell még neked ez a faszi? Nem tudsz megélni egyedül, övé a lakás, vagy mi az oka, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá?
Lebukott, erősködött, hogy nem beszél vele többet, letiltja mindenütt, csaj akaszkodott rá....ment a duma.
Utánajártam ki a hölgy, leinformáltam.
Szinte mindenki szereti, jókat mondtak róla.
Biztos belehabarodott, de nem megy el a családtól.
Gyanús? Minden mozzanata más, mint amikor tartott a kalandja.
Tudni fogom, ha visszakerül a nő a képbe, mert akkor megint könnyed, vicces lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!