Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek mikor / miből jöttetek rá, hogy a párotok nincs túl a szeretőn?
Lebukott, sms. Klisés
Nem tudom, ezt honnan tudjam? Számít? Nem is kérdeztem ilyet
Már mi a nagy hiba? Hogy nem lesz jobb/rosszabb, ha most tudom?
Tényleg erre van valami amitől számítana? Ha most azt mondom, hogy kétszer, akkor jó? Ha 22-szer, akkor durva?
Szerintem nem azért volt sok vagy kevés, mert kevésbé kívánta, hanem, mert ugye itt van a családja
A stílus lehet, hogy tahó, de nem beszél hülyeséget. Inkább gondolkozz el rajta, amit írt. Bár úgy látom, foggal-körömmel ragaszkodsz ahhoz az emberhez, aki átvert, és nem egyszer, hanem két hónapig egyfolytában. Aminek csak a lebukás vetett véget, és nem a "család szentsége".
Két hónapon keresztül az arcodba hazudik és te ennek ellenére kétségbeesve keresed a mentségeket, hogyan lehetne ezt elnézni neki.
Ki keres mentségeket? Ti tudtok értelmezni szöveget?
Olvasd vissza a 35-ös válaszomat. Pont ezt írom, hogy tök mindegy hány alkalom...
De ezzel nem leszek előrébb.
Nem kérek ilyen lekicsinylő válaszokat. Olyan kellene írjon, aki pl. figyelte a jeleket,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!