Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt feleségek mikor /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt feleségek mikor / miből jöttetek rá, hogy a párotok nincs túl a szeretőn?

Figyelt kérdés
Ha megbocsájtottatok. Vannak jelei, amire lehet figyelni?
2021. ápr. 29. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Csak két hónap
2021. ápr. 30. 10:45
 32/63 anonim ***** válasza:
És hányszor feküdtek le? Hogy tudtad meg?
2021. ápr. 30. 11:53
 33/63 A kérdező kommentje:

Lebukott, sms. Klisés

Nem tudom, ezt honnan tudjam? Számít? Nem is kérdeztem ilyet

2021. ápr. 30. 12:16
 34/63 anonim ***** válasza:
Nagy hiba. De ha neked nem számít..
2021. ápr. 30. 12:39
 35/63 A kérdező kommentje:

Már mi a nagy hiba? Hogy nem lesz jobb/rosszabb, ha most tudom?

Tényleg erre van valami amitől számítana? Ha most azt mondom, hogy kétszer, akkor jó? Ha 22-szer, akkor durva?

Szerintem nem azért volt sok vagy kevés, mert kevésbé kívánta, hanem, mert ugye itt van a családja

2021. ápr. 30. 12:41
 36/63 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek igen valószínűleg nem mindegy, hogy 2x vagy 22x és naiv vagy ha azt hiszed azért volt "csak" ennyi, mert ott a családja. Nem azért, hanem talán mert ennyiszer tudták időben összehozni. És meg sem fordult a parányi kis agyadban, hogy azért tartott "csak" 2 hónapig, mert lebukott?
2021. ápr. 30. 12:57
 37/63 A kérdező kommentje:
Parányi agyamban? Na menj el a kérdésemtől. Micsoda tahó stílus ez.
2021. ápr. 30. 12:59
 38/63 anonim ***** válasza:
100%

A stílus lehet, hogy tahó, de nem beszél hülyeséget. Inkább gondolkozz el rajta, amit írt. Bár úgy látom, foggal-körömmel ragaszkodsz ahhoz az emberhez, aki átvert, és nem egyszer, hanem két hónapig egyfolytában. Aminek csak a lebukás vetett véget, és nem a "család szentsége".

Két hónapon keresztül az arcodba hazudik és te ennek ellenére kétségbeesve keresed a mentségeket, hogyan lehetne ezt elnézni neki.

2021. ápr. 30. 13:08
 39/63 A kérdező kommentje:

Ki keres mentségeket? Ti tudtok értelmezni szöveget?

Olvasd vissza a 35-ös válaszomat. Pont ezt írom, hogy tök mindegy hány alkalom...

De ezzel nem leszek előrébb.

Nem kérek ilyen lekicsinylő válaszokat. Olyan kellene írjon, aki pl. figyelte a jeleket,

2021. ápr. 30. 13:11
 40/63 anonim ***** válasza:
Köszönöm a 38-as válaszolónak! Azért írtam ilyen "tahó stílusban", mert ahogy látszik a legutóbbi válaszodból is téged egyáltalán nem érdekelnek a körülmények. Nyilván nem lesz veled őszinte, azt fogja mondani, amit hallani akarsz, amit szerinte a legkönnyebben meg tudsz bocsátani. Jelzem, nagyon jól csinálja, működik a terve. Ha valóban érdekelne az igazság, én biztos írnék a nőnek, hogy küldjön pl. beszélgetés részleteket.
2021. ápr. 30. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!