Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek mikor / miből jöttetek rá, hogy a párotok nincs túl a szeretőn?
Nem érdekelnek a körülmények...és ezért tettem fel ezt a kérdést...
Nem fogok írni neki, ettől még csak az akkori gondolatait látnám. Engem egy dolog érdekel, hogy miből fogom látni ahogy telik az idő, hogy még nincs túl rajta.
Most adok egy esélyt és ha jól alakul meglátjuk, de tudnom kéne, ha másnak van ilyen tapasztalata, hogy miben változik egy olyan ember, aki megbánta hogy a szeretővel vége. Ennyit akarok tudni
Ok. Akkor maradjunk az eredeti kérdésnél, téged az érdekel, hogy túl van-e a szeretőjén, vagy nincs.
A valóság az, hogy RAJTAD van túl.
Ha egy férfi szereti a feleségét, akkor nem dugdozza máshová a szerszámát. Ennyi, ezen tulajdonképpen nincs is mit ragozni.
43 Biztos vagy benne, hogy mi már nem tudjuk visszahozni a régi életünket? Én megbocsájtok, ő újra akarja kezdeni.
Nem mondom, hogy könnyű lesz, de gondolom azért másnak is sikerült már
Időpocsékolás.. Olvasgass olyan kérdéseket, akik megbocsájtottak mi történt. Mind megbánta, mert újra megtették. Idő kérdése mikor derül ki, már ha kiderül. De ha nem látja hogy van következmény szerinted miért állna le?!
Az meg hogy helyre akarja hozni.. Miért ne akarná?! Kéznél vagy mikor kellesz, mosol, főzöl rá, oszlanak a költségek, úgy ver át ahol akar. Ha tetszik ha nem ez a csúf igazság
Nem szeretném, ha úgy állítanál be, mint egy cselédet, sem a férjemet, mint egy számító embert.
Köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!