Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek mikor / miből jöttetek rá, hogy a párotok nincs túl a szeretőn?
Sajnos nem tudod kiszűrni. Csak még óvatosabb lesz és még jobban gyanú felett áll. A második esélyt is eljátszotta és mintaférj, minta apa volt. Ha egy közös ismerősünk nem kérdezz rá, hogy elváltunk-e vagy ki az az új nő az oldalán, akkor lehet soha le sem bukik.
Innentől már sokkal rafináltabb lesz. Kár jeleket keresni.
Ezt most a párodra írtad kérdező?
(Nem tudom biztosra, hogy megbánta-e, ez az őszinte
Ezért keresem a jeleket
Mivel bukik meg? Túl szomorú, túl vidám. Sokat jár el itthonról ilyenek)
Van hogy nagyon szomorúnak látod máskor meg nagyon vidám különösebb ok nélkül?
Sokat jár el otthonról?
De tudod hogy hova megy? Elmondja neked?
Nálunk is így van. Nem értem a hangulatváltozásait! Ez borít ki igazán. Nem volt ilyen soha.
Nekem azt mondja a barátjához jár.
25
Nálatok is igy van?
Minden előzmény nélkül?
24 Nem, kérdeztem.
Egyelőre semmi jel.
25 Köszönöm, ez a hallgatagság, jó ötlet
28 Igen, vigasztal. Mint mondtam, egyelőre nem teszem ki. De ha megtudom, hogy nincs túl rajta, magyarán érzelmileg is benne volt, más tészta. Honnan tudod, hogy jelentett valamit? Ezt senki sem tudhatja. Nem tartott évekig, nem voltak sehol nyilvánosan ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!