Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok már úgy, hogy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy nagy családban éltek és boldognak kéne lennetek, de mégsem vagytok mindig azok?

Figyelt kérdés

Nagy család. Férj-feleség, három gyerek. Minden hangos, zajos, vidám, és imádom a gyerekeimet, mindennél jobban, de egyre kevésbé érzem hogy párként a párommal jól működünk.

Egyszerűen olyanok vagyunk mint az ikrek, de ikertestvérek.

Tudom, hogy meg kéne becsülnöm, amim van, de más felé lettek érzéseim. Nem csaltam meg a párom, nem is szeretném, de már jó ideje ez van és konkrétan a sírás kerülget minden egyes közös vacsoránál, tévézésnél, vagy társasnál, hogy gondolati szinten is, de néha más jár az eszemben

Rettentő aljasnak érzem magam

Fantasztikus , összetartó család vagyunk, és mikor együtt mindenki mintha én lennék a világ legboldogabb, legszerencsésebb embere.

Viszont ahogy kettesben leszek a párommal, úgy érzem, hogy ott meg nem működünk jól. Vagyis nagyon is, mint két szerető ember, de hiába próbálom fellendíteni az életünket, nem megy. Szexuálisan már frusztrált vagyok 6 éve (én vagyok a férj), de a feleségemnek ennyi elég. Nem nézek rá nőként, csak mint társként, anyaként, és nekem ez hiányzik. Neki szerintem fel sem tűnik, mert elég egy szerető ölelés vagy néha egy -egy közös vacsora. Imádom, de mint anyát és embert, viszont nőként csak ritkán érzek vágyat iránta.

És akit megismertem, olyan, mint egy romboló idegen, mint aki arcon csap minden alkalommal, mikor kettesben vagyok az asszonnyal, vagy egyedül. Egyedül meg még nehezebb, mert párhuzamosan látom magam vele is.

De nem tudnám a családomat eldobni, belepusztulnék, nekem ők a mindeneim, viszont érzem, hogy egy részem elsorvadt már férfiként.

Nem csalom meg, nem is fogom a feleségemet, inkább most csak kiadtam magamból.

Sajnos nem fellángolást érzek, mert már egy éve tart a plátói érzés a másik irányba . És próbáltam már lezárni magamban ezerszer, de a szánalmas agyam mindig előveszi. 43 évesen olyan érzés jár át, mintha eddig ismeretlen lett volna a szerelem.

Mit tehetnék? Párterápia, meg szex fellendítés nem járja, nem működik. Így vagyunk, szépen és végtelenül unalmasan.

2021. márc. 29. 22:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj párterápia, elég csak neked szakember, s ha nem jön be amit tanácsol akkor javasoljak a párterápiat.

Férjem mentálhigiénés szakember segítségét kérte/kéri és nagyon jó hatással van rá. Nem ördögtől való.

Ő többet tud mondani mint mi itt a gyakorin. Ő tanult szakember, tudni fogja mi a teendő.

2021. márc. 30. 09:18
 32/43 anonim ***** válasza:
De a párterápia miért nem jöhet szóba?
2021. márc. 30. 09:45
 33/43 anonim ***** válasza:
59%

Mert akkor színt kellene vallania otthon. De ahhoz meg gyáva.

Vagy fél, hogy az asszony is ugyanúgy van a dologgal.

2021. márc. 30. 10:26
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktam már, hogy ebben a témában szinte minden őszinte válaszoló le lesz pontozva, aki a saját tapasztalatáról beszél, mégis leírom most az enyémet. Pontosan ugyanebben a helyzetben voltam 43 évesen, mint te, Kérdező. Annyi különbséggel, hogy nekünk egy gyerek van, nem három. Mi is jól működtünk együtt a feleségemmel, funkcionáltunk, mint család, neveltük a gyereket, hitellel, házzal. És velem is megtörtént, ami veled, beleszerettem egy másik nőbe, nem plátói módon, hanem úgy igazán, és éreztem, hogy ez valami MÁS, amiről azt hittem, a feleségemmel volt a legintenzívebb, leglángolóbb szerelem, hát nem az volt. Nem akartam mindent elveszíteni, nem akartam hétvégi apuka lenni, imádom a gyerekem! Majdnem egy évig próbáltam leküzdeni magamban ezt az egészet, de nem ment. A másik nővel nem történt köztünk semmi, beszélgetésen kívül, de éreztem, hogy az ő részéről is van valami érzelem (ő egyedülálló volt). Tudom, hogy gáz, de nálam végül abban az évben karácsonykor pattant el a cérna, a gyerek már aludt, mi meg beszélgettünk, és kibukott belőlem, hogy nem vagyok boldog, és nem tudom, lehetek-e még az egyáltalán, lehetünk-e együtt boldogok, visszahozhatjuk-e a régi tüzet, és az időt, amikor még minden rendben volt? Legnagyobb meglepetésemre a feleségem azt mondta, hogy ő is ugyanezt érzi, élünk egymás mellett, de nem párként, csak szülőként, elvagyunk, nincsenek nagy veszekedések, de ő is érzi, hogy ez így nem az igazi. Furcsak karácsonyi ajándékot adtunk egymástól, kíméletlen őszinteséget mindkettőnkkel kapcsolatban, és hiába beszéltünk meg addig is minden problémát, az egy nagyon őszinte és nyílt beszélgetés volt. A vége pedig az lett, hogy megbeszéltük az anyagiakat,a házat, mindent amit csak tudtunk, és januárban beadtuk a válást. A gyerek nem viselte túl jól, de megértette, és ma már minden rendben. Nem volt könnyű anyagilag, nem vagyok se gazdag, se vagyonos családból származó, nem keresek milliókat, de albérletbe mentem, és megpróbáltam összeszedni magam egy új élet reményében. A másik nővel rengeteget beszélgettünk, de továbbra sem történt köztünk semmi, jó pár hónap múlva mertem csak elhívni az első randira, nem gondoltam magam egy jó "partinak", sem anyagilag, sem máshogy. Végül randiztunk, és elmondta, hogy ő is régóta szerelmes belém, és amikor megtudta, hogy válok, el akarta mondani ezt nekem, de nem tudta, hogy a részemről jól érzi-e. Nos, azóta is együtt vagyunk, sőt már házasok vagyunk. Anyagilag továbbra sem könnyű, és a gyerekkel is megküzdöttünk azért, hogy jó kapcsolatunk maradjon, és a feleségemet is elfogadja, de mára minden tökéletes. Egyetlen percre sem bánom a döntésemet, ahogy az exfeleségem sem, és mostmár a gyerek sem. Szóval, ilyen történet is van. Tudom, hogy te Kérdező azt írtad, nem akarod elhagyni a családodat. Nem is ezt tanácsolom. De mérlegelj, és mindent tegyél mérlegre. Aztán dönts, és ne húzd sokáig. Vagy menj a szerelem után, utánad a sz*rvihar, vagy felejtsd el a másik nőt, és próbáld meg meglátni a feleségedben azt, akit egykor elvettél, hiszen szeretted. Akkárhogy is, mindenkinek az a legjobb és legtisztességesebb, ha a lehető leghamarabb meghozod a döntést! És még egy végszó: nekem baromi nagy szerencsém volt, hogy a feleségem elfogadott ezzel a "puttonnyal", gyerekkel, gyerektartással, nem túl rózsás anyagi helyzettel. De 3 gyerekkel már nem biztos, hogy olyan rózsaszín lenne az új kapcsolat... értem, hogy nem a nő miatt válnál, hanem mert te magad nem vagy boldog a házasságodban, de azt is vedd figyelembe, hogy ha a másik nő nem fogadja el ezt az egészet, akkor egyedül is felvállalnád? Egyedül, távol a gyerekektől, legatyásodva, mindent elveszítve?
2021. márc. 30. 11:21
 35/43 anonim ***** válasza:
73%
Igen, az a nagy kérdés, hogy a fizetésed 50%-át levonva, pszichésen kipurcanva a hétvégi apukaságtól, így kellenél-e egyáltalán valakinek 40+ -osan.
2021. márc. 30. 11:35
 36/43 A kérdező kommentje:
34. Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad, sokat segítesz
2021. márc. 30. 12:19
 37/43 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos semmit sem tudsz tenni annak érdekében, hogy jobban érezd Magad. Egy olyan csapdában vagy, amiből nincs szép szabadulás. Kiút nélküli, depressziós, kiégett, kiszáradt emberként kell élned mindennapjaidat, boldogtalanul, esélytelenül. Nap mint nap arra kelni és feküdni, hogy bizonyos vonatkozásban merő szenvedés az életed a feleséged mellett. Egész nap kétségbeesett, rossz érzés mardos, a tehetetlenség lassan kikezdi majd elmédet, előbb - utóbb dolgozni is képtelen leszel az elvárt minőségben. Gyomorfekélyt kapsz, viszaesik a tejesítményed, majd kirúgnak. Otthon ordítva epét okádsz a vécében, és a hasad, beleid ki akarnak szakadni.

Nem irigyellek, számodra az egésznek nagyon csúnya vége lesz!

2021. márc. 30. 13:09
 38/43 A kérdező kommentje:
37. Érzem, hogy gúnyolódsz, de nem vagy messze a gyomorgörccsel. sajnos
2021. márc. 30. 13:17
 39/43 anonim ***** válasza:
Nem gúnyolódom, komolyan. Csak válaszoltam a kérdésedre. (37)
2021. márc. 30. 13:36
 40/43 anonim ***** válasza:
Engem csak érdekel, hogy mi lesz a végkifejlet
2021. márc. 30. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!