Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya a családban?
A barátomnak van egy törpe uszkárja.Először azt hittem,hogy milyen jó,hogy nem egy pitbull,vagy valami nagy harapós kutyája van,de ez a kis uszkár kicsinál engem.Az a probléma vele,hogy olyan szinten féltékeny,amilyet még nem is láttam.
Pár példa.
Lehuppanok a barátom mellé a nappaliban,erre vavava,mivel nem vettem észre,hogy ő oda van bújva a barátom mellé.
Vagy mondjuk csókolózunk,erre feláll két lábra a barátomra,hogy figyelj már rám.Múltkor arra ébredtem éjszaka,hogy áll az ágy szélén és halkan nyüsszögve nézi a barátomat.Plusz mindenhová megy utána a lakásban,mint egy árnyék,aztán befészkelődik az ölébe ha leül és sunyin néz engem ha 1 méternél közelebb megyek.Néha balhézunk is barátommal,olyankor meg ugatva nekem támad.Nem harap csak ugat.Beszéltem barátommal is erről,de csak nevetett és azt mondta,hogy ő uszkár nem egy sima kutya.Össze kell vele barátkoznom,ha azt akarom,hogy megszeressen,pl vigyem le sétáltatni a kis piperkőcöt,meg fésüljem ki esténként,mint egy hajas babát.
Mi legyen a megoldás?
Te féltékeny vagy egy kutyára. 😆
Egyébként érzi, hogy utálod. 🙂
A kutya nem hülye, tudja, hogy nem csíped és ezért nem is fog neked pitizni. Illetve nem sértés, de ez kb olyan, mintha egy 5 éves gyerek azon kattogna, hogy elvették a cukorkáját. Elég éretlen és ha párszor átolvasod meglátod mennyire gyerekes.
Az a kutya a párodnak (nagyon helyesen) egy családtag. Ergo neked is annak kéne lennie.
Jó, de most mit vársz? Én sem válnék meg miattad, meg senki miatt a kutyámtól/macskámtól, mert családtag, hiába gondolsz rá titokban. Ezek a lehetőségeid vannak:
- Szakítasz
- Összebarátkozol a kutyával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!