Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van értelme egyáltalán boldog családban, gyerekekben gondolkodni? 29/ff
Persze, hogy van! Igaz, esély kevés rá, de kell valami cél ami motiválja az embert.
32/f
Szerintem ez az idilli családi elképzelés sosem volt realisztikus. Abban hinni, hogy az emberek többségének olyan élete lesz, mintha csak egy kissé családi karácsonyi kepeslaprol mászott volna ki, kb annyira életszerű, mint a húsvéti nyusziban hinni.
A világ legnehezebb feladata találni valaki olyat, akivel le tudsz élni egy életet szeretetben, boldogságban. Manapság is kevés az esély erre, és eddig is az volt, csak eddig az emberek együtt maradtak (nem a szüleink generációja - nekik nem volt gondjuk a válással, hanem a nagyszüleinké)
Aki így gondolkodik annak nem. Egyébként csakis abban szabad gondolkodni.
Rbancot bárhol találsz, normàlis nőért meg kell dolgozni.
Na igen, szerintem is 1 millió alatti havi jövedelem nélkül nem érdemes papásmamásban gondolkodni.
30/F
Boldog család- igazi társ egy életre,házasság szerintem igen, érdemes. A többit mindenki maga dönti el, illetve a párjával együtt.
Mi pl boldog házasságban élünk, 11. éve együtt, és van 1 kiskutyánk, nemrég fogadtuk örökbe:), de gyerekben egyáltalán nem gondolkodunk, több a hátránya mint az előnye, így nem kell.
Ha gyerekvállalás is szerepel a terveid közt, érdemes megfontolni, hisz rengeteg pénzbe kerül, nagyon nagy kötöttség, és rettenetesen nagy felelősség. Ha elbaltázod a nevelést, akkor csúnya vége lehet, pl lecsap egy lapáttal, vagy lecsúszott drogos/ alkoholista lesz, ne adj isten bűnöző, aki másokban is kárt tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!