Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van értelme egyáltalán boldog családban, gyerekekben gondolkodni? 29/ff
11. Ez ám az önző indok a gyerekvállalásra.
" Mert idős korodban szükséged lesz rá/-juk."
Tévedsz kedves #12.
Azért vállaltunk két gyereket, mert tudtuk, hogy örömünk lesz bennük, kellettek a családi légkörhöz. Abban igazad van, hogy számítunk rájuk (és nem hisszük, hogy másként lenne, ha végleg rájuk szorulnánk, hiszen már most is tapasztaljuk a segíteni akarásukat, tekintettel a vírusos helyzetre. Persze - ez nevelés kérdése IS.
10 -es vagyok.
Aki dislike -olt, az miért tette?
Annyit írtam, hogy vagy 1 milliós fizetés (ami tőlünk nyugatra alapnak számít), vagy olyan vagyoni helyzet, ami biztosítja, hogy ha rosszra fordulnak a dolgok, akkor is legyen miből fenntartani az elfogadható szintű életet.
18# a hatékonyságon vitatkoznék.. emberi erőforrásban többet adunk bele itthon a munkába, viszont tőlünk nyugatabbra a modernebb technika, jobban elosztott feladatkörök, megfelelő eszközparkok miatt sokkal hatékonyabb a munkavégzés. Arról nem is beszélve, hogy nincsenek annyira széthajtva a dologzók, jobban tudnak koncentrálni és elvégezni a feladatukat, kevesebb hibaszázalékkal. Legalább is nekem ez a tapasztalatom a 2 év hollandiai munka után.
Most gyors rákerestem, a magyar hatékonyság az EU-ban alulról a 3. Csak romániát és a bolgárokat előzzük meg. Persze ezt a statisztikát torzítja a feketézés és a magyar közbeszerzési rendszer "sajátosságai".
Persze, hogy van. Sőt, ez az egyetlen dolog, amiért megéri tenni. Felbecsülhetetlen egy jó társ, egy saját gyerek pedig a legnagyobb boldogság az életben.
De ha nem jön össze, hát, sajnos sokan vannak ezzel így, azért ne ostorozd magad. Jó feleség és gyerekek nélkül is lehet boldog valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!