Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok már úgy, hogy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy nagy családban éltek és boldognak kéne lennetek, de mégsem vagytok mindig azok?

Figyelt kérdés

Nagy család. Férj-feleség, három gyerek. Minden hangos, zajos, vidám, és imádom a gyerekeimet, mindennél jobban, de egyre kevésbé érzem hogy párként a párommal jól működünk.

Egyszerűen olyanok vagyunk mint az ikrek, de ikertestvérek.

Tudom, hogy meg kéne becsülnöm, amim van, de más felé lettek érzéseim. Nem csaltam meg a párom, nem is szeretném, de már jó ideje ez van és konkrétan a sírás kerülget minden egyes közös vacsoránál, tévézésnél, vagy társasnál, hogy gondolati szinten is, de néha más jár az eszemben

Rettentő aljasnak érzem magam

Fantasztikus , összetartó család vagyunk, és mikor együtt mindenki mintha én lennék a világ legboldogabb, legszerencsésebb embere.

Viszont ahogy kettesben leszek a párommal, úgy érzem, hogy ott meg nem működünk jól. Vagyis nagyon is, mint két szerető ember, de hiába próbálom fellendíteni az életünket, nem megy. Szexuálisan már frusztrált vagyok 6 éve (én vagyok a férj), de a feleségemnek ennyi elég. Nem nézek rá nőként, csak mint társként, anyaként, és nekem ez hiányzik. Neki szerintem fel sem tűnik, mert elég egy szerető ölelés vagy néha egy -egy közös vacsora. Imádom, de mint anyát és embert, viszont nőként csak ritkán érzek vágyat iránta.

És akit megismertem, olyan, mint egy romboló idegen, mint aki arcon csap minden alkalommal, mikor kettesben vagyok az asszonnyal, vagy egyedül. Egyedül meg még nehezebb, mert párhuzamosan látom magam vele is.

De nem tudnám a családomat eldobni, belepusztulnék, nekem ők a mindeneim, viszont érzem, hogy egy részem elsorvadt már férfiként.

Nem csalom meg, nem is fogom a feleségemet, inkább most csak kiadtam magamból.

Sajnos nem fellángolást érzek, mert már egy éve tart a plátói érzés a másik irányba . És próbáltam már lezárni magamban ezerszer, de a szánalmas agyam mindig előveszi. 43 évesen olyan érzés jár át, mintha eddig ismeretlen lett volna a szerelem.

Mit tehetnék? Párterápia, meg szex fellendítés nem járja, nem működik. Így vagyunk, szépen és végtelenül unalmasan.

2021. márc. 29. 22:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
És arra nem gondoltak, hogy lehet ész a következő a aki kérdést ír ki? Hogy lehet úgy érez pont mint te ? Szereti a családot jó minden ki véve veled kapcsolatban? Neki elég egy közös vacsora bla bla ,és ha nem? És a úgy gondolja hogy az neki kevés, nem érzi magát melletted nőnek? Csak anyának és asszonynak?akkor mi van? Érdemes lenne ezt át gondold ,mi miatt jutottatok ide , ki mennyit tett vagy nem tett azért hogy ide jusson a kapcsolatotok, mert könnyű el mondani a te véleményed, úgy hogy az övét nem is tudod ...
2021. márc. 29. 23:25
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

De miért van ott folyamatosan a másik nő? Rendszeresen találkoznod kell vele? Ha nem munka vagy ilyesmi, akkor ne találkozzatok. És akkor egy idő után az agyadban sem lesz ott folyamatosan.

Utána második lépésként lehet érzelmileg is visszatalálhatsz feleségedhez is. Nem lehet, hogy ez a nő iránt érzett plátói érzés élezi ki az otthoni helyzetet? Talán nem is éreznéd annyira rossznak feleségeddel a kapcsolatot ha nem más után vágyakoznál?

2021. márc. 29. 23:28
 23/43 A kérdező kommentje:

19. Távolról sem vagyok szent, inkább félek.

De négy évig volt kapcsolatod. Lehet, hogy nem buktál be, de négy évig hogy tudtad csinálni? Én nem hinném, hogy utána itthon jobb lenne. Sőt. Neked így most jó? Változott előnyére minden? Ettől több szex lett otthon ?

20.Kedves vagy, köszönöm... Szerinted ha összekapom magam fellendül a szerelmem a nejem felé és ő is miattam elégszik meg havi x alkalommal? Jó, okos volt...Pont ilyen tanácsokat nem kérek köszönöm. Mert úgy tenni mintha ésszel ilyet meg lehetne oldani, butaság. Nem tekingetek kifelé, ez igen,megoldás arra, hogy még nyomorultabb legyek. Ilyen tanácsoknál elgondolkodok hogy vajon a jószándék vezérli -e az illetőt, vagy dögöljön meg a szomszéd tehene alapon írtok

21. Hát amit kihámoztam: nem rajtam múlt , hidd el, én próbálkoztam már milliószor, de kutya én sem leszek, hogy pitizzek

22. Fejemben van folyamatosan. Nem munka, de igen, van, hogy más miatt találkozunk. Nem sűrűn egyébként, de beszélgettünk már eleget ahhoz, hogy lássam ki is ő, milyen természet ilyenek

Előtte sem volt rózsás, inkább pont fordítva mondanám, hogy eddig elnyomtam, hogy ez így van rendjén.

2021. márc. 29. 23:38
 24/43 anonim ***** válasza:
53%
19# Miért nem váltál el? Nehogy azt mondd, hogy mert a feleségedet szeretted végig négy év alatt.
2021. márc. 29. 23:39
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
A 20-as vagyok: ez egy probléma nálad. Nem is feltételezed, hogy jó szándékból írnak neked ilyet. Hidd el a te helyzetedben a neked jó megoldás a leírtak alapján ez. Ha nem akarsz félredugni, akkor bizony meg kell erősíteni magad és el kell felejteni ezt a nőt. Nincs más lehetőség. Az összes többi ettől sokkal rosszabb. Az hogy én mit csinálnék az más kérdés. Nem kívánom a szomszéd tehenének elpusztulását, de hogy érzékelhető legyen a véleményünkben a különbség, annyit mondok, hogy én ilyen kérdést sose írnék ki, mert nekem ilyen problémám az elmúlt 15 évben nem volt ÉS nem vagyok boldogtalan a párkapcsolatomban, nem váltam el stb stb.
2021. márc. 29. 23:44
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
21-es írt vmit, arra is reflektálhatnál kérdező...
2021. márc. 29. 23:45
 27/43 anonim ***** válasza:
Így van: Az észről is írj valamit!:)
2021. márc. 29. 23:47
 28/43 anonim ***** válasza:
27. Az ész neked akar írni, h "Hahó, itt vagyok, néha használhatnál is". :)
2021. márc. 30. 00:14
 29/43 anonim ***** válasza:
Hol? Nem látlak, a szemem is elment, nem csak az eszem.
2021. márc. 30. 00:16
 30/43 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom mit kellene tenned, ezt mi nem is mondhatjuk meg neked, neked kell döntened. De gondolj bele: a gyerekek nem lesznek mindig ott. Egyszer kirepulnek és akkor 0-24 kettesben maradsz a felesegeddel.
2021. márc. 30. 05:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!