Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az (vagy volt) a hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az (vagy volt) a hosszútávú alibid kapcsolattartásra?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy együttlétre, hanem mikor a másikkal váltanál egy szót, válaszolnál a levelére, vagy facen értekeznétek, esetleg csekkolnád merre jár a szeretőd.

De most olyanra gondolok, hogy nincs melóhely meg ilyen. Otthon asszony/férj mellett

Wc-re mégsem járhatsz mobillal.

Kutyát viszed sétálni? Vagy kiugrasz mindenért a közértbe? Ha rá vagy kényszerülve, hogy egy fedél alatt legyél huzamosabb ideig a pároddal, milyen kibúvók vannak? Öt perc cigiszünet?

Magyarán hogy oldod meg, hogy kettesbe maradj a mobillal

2021. márc. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Most komolyan, légy férfi ,ha ahhoz elég tökös vagy hogy csald az asszonyt akkor állj elé és mond el neki. Ne takaróz a gyerekkel mi lesz dumával mert szánalmas . Sírsz itt mint egy fürdős kur.a, pedig a lényeg az , hogy annyi eszed sincs hogy irányítsd a saját életed.
2021. márc. 30. 09:00
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

Én két teljesen egyforma teloval oldottam meg, bár engem nem ellenőrizget a férjem, és teljesen más időbeosztás szerint élünk.

Próbáld szép lassan adagolva leépíteni az ellenőrizgetést és ezzel szinkronban egyre több szabadidőt biztosítani magadnak.

Kocogás-bicó egy kis szabadtéri elfoglaltság, telo meg ugye kell a zenehallgatáshoz.

Próbálj meg egyre többet segíteni azoknak a barátaitoknak-rokonoknak akikhez elenged megkötések nélkül, és csak pár perc után hívd vissza ha csörög mondván tele volt mindkét kezed. Esetleg néha jegyezd meg hogy az xy barát megjegyezte hogy mennyire ellenőrizgetve vagy-csak nincs valami baj a kapcsolatotokkal.

Autómosás-porszívózás is elhúzható majd egy óráig, és közben az autóban maradt a teló vagy nem halottad mert zúg a porszívó.

Idővel ha ezek működnek próbálkozhatsz túrázással, az kb fél nap is lehet és ha eleinte veled szeretne menni akkor válassz nehéz terepet. Csak eleinte fog veled tartani mert egyébként nem érdekli csak ellenőrizni akar.

6 éves gyerek már imád nyáron vízközelben lenni ha ahhoz van szoktatva, irány a strand és anyuka tuti nem fog minden alkalommal veletek tartani. Ott meg annyit telózol amennyit a gyerek megenged. Egyébként ha annyira imádod a gyermekedet akkor mellette nem a telót fogod nyomogatni hanem rá figyelsz, de a nejed is szokja egy kicsit a távollétet és nem ördögtől való hogy a medencébe nem viszel telót :)

2021. márc. 31. 14:34
 63/67 A kérdező kommentje:

62. Köszönöm a tanácsokat.

Igen, szabadtéri jó ötlet továbbra is, de ő szereti a közös programokat nagyon. Rendes melóhelyemen is meg-meglátogat, szóval ez ilyen bukós.

Gyerek jó ötlet, de most semmilyen strand nincs nyitva, de vele tényleg szeretek kettesbe lenni

2021. márc. 31. 15:01
 64/67 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni hogy mi az amiket nem szeret, és olyan programokat tervezni néha.

Ha a munkahelyeden is meglátogat akkor nem tudok mit mondani, ez nagyon gáz már. Talán annyi mivel valahol írtad hogy szeret vendégeket is fogadni (nem most covid idején) tehát ad a barátaitok véleményére. Néha jegyezd meg hogy ennek vagy annak a barátnak mi a véleménye, nem pont a nejedről hanem hasonló másokkal történt szitukról. Hátha elgondolkodik egy kicsit.

Amúgy szerintem a nejednek is szüksége lenne egy kis énidőre és ezen tudsz segíteni ha a gyerekkel egy fél-egy órácskára közös programokat csináltok és addig a nejed sem veled foglalkozik hisz nem életszerű hogy a gyerekkel mész csajozni :) Most mozi sincs ahogy strand sem de ha nyitnak az is jó program a gyerkőccel csak nehogy úgy járj mint én a keresztlányommal :) bealudtam a spongyabobon :)

Nem tudom milyen környezetben éltek de haverokkal közösen el lehet menni bográcsolni talán most is és egy erdőben főleg ha sokan (legyen aki figyel a gyerekekre) vagytok nem nehéz eltűnni fél órára a dolgodat elvégezni, és annyi idő elég egy sms-re vagy messengerre.

Dual simes teló feltűnne a nejednek? Hogy ne keljen mindig mindent törölni és ki-be jelentkezgetni?

2021. márc. 31. 15:31
 65/67 A kérdező kommentje:

Néhával az a gond, hogy két-háromnaponta kéne az a néha, hogy tudjak levelet váltani.

Dehogy jegyzek meg ilyeneket! Nejem meg az énidő. Igen, mikor ő megy el a barátnőjével, mert addig vigyázhatok a gyerekre. De az is ritka nagyon.

Milyen fél órás programot csináljak a gyerekkel? Szoktunk járni játszótérre, de oda is hármasban.

2021. márc. 31. 15:51
 66/67 anonim ***** válasza:
Megis , hogy szedted fel s szeretodet es eddig , hogy talalkoztatok. Ennyi ellenorzes utan engem ez komolyan erdekel . 62 es valaszolo, nagyon sok jo otletetet irt. Ha ezekbol sem tudsz valamit kitalalni akkor inkabb ne legyen szeretod :D
2021. ápr. 2. 21:52
 67/67 anonim ***** válasza:

inkognitó módban ha megnyitod a telón a google-t és úgy lépsz be az emailbe, akkor nem jegyzi meg az előzményeket. csak azt az ablakot mindig zárd be, mert ha véletlen úgymarad az inkognitó ablak, és meglátja, akkor gyanút foghat,mi az amit titkolni akarsz.

de amúgy régebbi a kérdés, ha gondolod megírhatnád, hogy hogy alakult az életetek azóta.

(én még nem írtam erre a posztra, csak véletlen találtam rá a kérdésre)

2021. júl. 14. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!