Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az (vagy volt) a hosszútávú alibid kapcsolattartásra?
Nem arra gondolok, hogy együttlétre, hanem mikor a másikkal váltanál egy szót, válaszolnál a levelére, vagy facen értekeznétek, esetleg csekkolnád merre jár a szeretőd.
De most olyanra gondolok, hogy nincs melóhely meg ilyen. Otthon asszony/férj mellett
Wc-re mégsem járhatsz mobillal.
Kutyát viszed sétálni? Vagy kiugrasz mindenért a közértbe? Ha rá vagy kényszerülve, hogy egy fedél alatt legyél huzamosabb ideig a pároddal, milyen kibúvók vannak? Öt perc cigiszünet?
Magyarán hogy oldod meg, hogy kettesbe maradj a mobillal
38. Könnyen beszélsz . Igen, ilyennek fogadtam el, szerelmes voltam. Nem takarózom a gyerekkel ez az igazság.
39. Hát én férfi vagyok , ő meg nő. Én vadul szeretném és sűrűbben, ő meg romantikusan és ritkábban. Gyerek nem érzi, nem veszekszünk egyébként. Vagyis nincsenek nagy csatáink.
40. Igen, de kb. tíz perc alatt érdemi dolgot nem bonyolítok és eddig nem tettem, sztem feltűnő lenne
Azért hogy valakinek ennyi privát szférája ne legyen, hogy még az email címe sem saját, bármikor beleolvasnak.
Gondolom az fb is "Szabó Mari és Józsi" sablon szerint fut, szigorúan közös. Ne hari, de ez tényleg nem normális dolog.
Én is a futást tudnám javasolni.
Ha csatlakozni akar:"Szívem, ne vedd zokon, de épp azért megyek, hogy nyugiban kiszellőztessem a fejem, ne kelljen senkihez szólni, a vírus miatt így is non-stop össze vagyunk zárva, ez most kell az idegrendszeremnek"
Minek a telefon? Zenét hallgatni futás közben.
45. Talált...
46. Jó ötlet, köszönöm
Aztaaa, egyreszt nagyon sajnallak, masreszt legyel tokosebb es valalj be par veszekedest , de igy nem lehet elni. Szeretotol fuggetlenul , de ez baromira nem normalis. Nem lehet igy megfolytani a masikat es a golyoit lehuzni a klotyon. Gyereknek semmi baja srm lesz ha elvaltok, lehetsz tokeletes apuka kulon is. Hetvegen nalad, hetkoznap is lehet nalad .
Vagy bloffolni es azt mondami az asszonynak , hogy vagy enged a szoritasbol vagy valtok.
En is amugy futni jartam. Ez teljesen jo indok. Aztan mar akkor is futni jartam mikor nem a szeretohoz mentem, hogy ne legyen gyanus. Eleg jol ra lehet pattani a futasra. Vegulis nekem bejott 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!