Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az (vagy volt) a hosszútávú alibid kapcsolattartásra?
Nem arra gondolok, hogy együttlétre, hanem mikor a másikkal váltanál egy szót, válaszolnál a levelére, vagy facen értekeznétek, esetleg csekkolnád merre jár a szeretőd.
De most olyanra gondolok, hogy nincs melóhely meg ilyen. Otthon asszony/férj mellett
Wc-re mégsem járhatsz mobillal.
Kutyát viszed sétálni? Vagy kiugrasz mindenért a közértbe? Ha rá vagy kényszerülve, hogy egy fedél alatt legyél huzamosabb ideig a pároddal, milyen kibúvók vannak? Öt perc cigiszünet?
Magyarán hogy oldod meg, hogy kettesbe maradj a mobillal
Az a baj, hogy nem kezel férfiként, konkrétan papucsot csinált belőled. Gondolom nem is néz rád férfiként.
Ha 1 gyerek van és nem olyan kicsi én szerető nélkül is lépnék tovább, de ez én vagyok.
Énidő :D Jó, köszönöm, ez nem segít. Értelek és köszönöm tényleg, de énidő nálunk mikor elmegyek szrni.
Még azt is el kell mondanom épp melyik haverom hívott és kivel találkozok. Gondolod ellenkező neművel egyáltalán érintkezhetek? Csak ha az ő barátnője.
És igen, papucs vagyok. De van egy gyerekem, és csak miatta
Kicsi gyerek. 6 éves.
Persze otthon vár, és szerintetek ez így megy a boldog végtelenségig?
Most ötleteket szeretnék. Sajnos per pillanat az életemet nem tudom máshogy megoldani. Nem tudom férfiként néz -e rám, szerintem igen, de ő úgy gondolja ez a normális.
28.
Köszönöm
Senki se tud megbízható alibit olyan feleség mellé, aki az árnyékom, akkor inkább így kérdeznék.
Kb. fél órás szünetre, amivel a közelbe mehetnék, de muszáj vinnem a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!