Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe?
Először is tudom, nem etikus amit csinálok, de ez van. A házasságunk nem működik, mindenki a saját útját járja és szeretőt tartok.
Van egy lány, aki 5 évvel fiatalabb nálam és akinek 3 éve bérelek egy lakást a városban. Eleinte csak alkalmanként jártunk össze, de aztán megegyeztünk, hogy keres magának munkát a városban és itt marad. Szóval azóta a szeretőm, és egyre több időt töltök nála. Sok közös programunk volt/van és úgy érzem beleszerettem. Úgy néz ki a dolog, hogy az érzés kölcsönös (idén hitelt akar felvenni hogy lakást vegyen magának a környéken és ne függjön tőlem, de azért velem legyen, illetve többször kérte hogy költöztek hozzá). Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett? A feleségem is csal, tudom és nem zavar (mondjuk nem is titkolja) csak személyes okok miatt vagyunk együtt. De ezért a lányért úgy érzem képes lennék túllépni mindezen.
Bohóc vagy :D
Csak körberöhögnek
apuci-anyuci :D nem is ismersz én viszont téged igen, te fillérkirály
🤡🤡
Aha, s akkor te mi vagy? Paprikajancsi? A marhaságaiddal...
Fillérkirány az apád, rohadt irigy senki. Miért fáj neked az én pénzem? Te güriztél érte?
És nem, nem ismersz. De nem is ajánlom hogy ismerj.
Nem is ajánlod ? :D miért mi lesz?
hozzámvágsz két ötven forintost :D ?
😆😅🤡
Mit lovagolsz mind a pénz témán? Bánt hogy neked nincs vagy mi? És nem, a pénzt nem szórom és megnézem kit méltatok arra, hogy hozzávágjam.
Kérlek menj már innen, röhejes és unalmas vagy már.
56
Itt a lényeg nálunk a közösen szerzett vagyon és egyéb anyagiak illetve egy egyikünknek sem előnyös házassági szerződés (akkor sajnos nem gondoltunk komolyan egy esetleges válásra, csak hallgattunk a sok ilyen típusú tanácsra).
Azért az az opció ott van, hogy a feleséged kezd a válásba.
Tegyétek azt a csodavagyont egy 50-50 kft-be, az apróságokon egyezzetek meg, és máris lehet válni.
58
Nem fog. Nagyon rég megbeszéltük ezt és esze ágában sincs. Neki sem érné meg és főleg nem neki. Ő még jobban rá is fizetne mint én.
Nem csodavagyon, csak tudod nekem senki nem rakta a seggem alá, hanem küzdöttem érte.
Nem válunk, nem osztunk semmi vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!