Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelt kérdés

Először is tudom, nem etikus amit csinálok, de ez van. A házasságunk nem működik, mindenki a saját útját járja és szeretőt tartok.

Van egy lány, aki 5 évvel fiatalabb nálam és akinek 3 éve bérelek egy lakást a városban. Eleinte csak alkalmanként jártunk össze, de aztán megegyeztünk, hogy keres magának munkát a városban és itt marad. Szóval azóta a szeretőm, és egyre több időt töltök nála. Sok közös programunk volt/van és úgy érzem beleszerettem. Úgy néz ki a dolog, hogy az érzés kölcsönös (idén hitelt akar felvenni hogy lakást vegyen magának a környéken és ne függjön tőlem, de azért velem legyen, illetve többször kérte hogy költöztek hozzá). Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett? A feleségem is csal, tudom és nem zavar (mondjuk nem is titkolja) csak személyes okok miatt vagyunk együtt. De ezért a lányért úgy érzem képes lennék túllépni mindezen.

2021. márc. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Hát igen kedves, tudod van aki megdolgozik azért amije van, nem anyuci és apuci rakja alá, vagy nem lop és csal ahol csak tud hanem megküzd érte. De ezt te úgy sem értheted, bohóckirály 😂 Na tényleg húzz vissza oda ahonnan jöttél, senki nem kíváncsi a marhaságaidra meg az érzelgős dumádra
2021. márc. 28. 22:54
 52/65 anonim ***** válasza:

Bohóc vagy :D

Csak körberöhögnek

apuci-anyuci :D nem is ismersz én viszont téged igen, te fillérkirály

🤡🤡

2021. márc. 28. 22:57
 53/65 A kérdező kommentje:

Aha, s akkor te mi vagy? Paprikajancsi? A marhaságaiddal...

Fillérkirány az apád, rohadt irigy senki. Miért fáj neked az én pénzem? Te güriztél érte?

És nem, nem ismersz. De nem is ajánlom hogy ismerj.

2021. márc. 28. 23:19
 54/65 anonim ***** válasza:
63%

Nem is ajánlod ? :D miért mi lesz?

hozzámvágsz két ötven forintost :D ?

😆😅🤡

2021. márc. 28. 23:35
 55/65 A kérdező kommentje:

Mit lovagolsz mind a pénz témán? Bánt hogy neked nincs vagy mi? És nem, a pénzt nem szórom és megnézem kit méltatok arra, hogy hozzávágjam.

Kérlek menj már innen, röhejes és unalmas vagy már.

2021. márc. 28. 23:46
 56/65 anonim ***** válasza:
Mondjuk az szerintem hagyján, ha szeretőt tartotok. Ilyesmin már meg sem lepődök. De a feleségedben is ennyire bízol? Okkal maradtok házasok, de amennyiben az én férjem még el is költözne a szeretőjéhez, beadnám a válást. Ha már látszat sincs, akkor semmi értelme megtartani a papírokat.
2021. márc. 29. 09:55
 57/65 A kérdező kommentje:

56

Itt a lényeg nálunk a közösen szerzett vagyon és egyéb anyagiak illetve egy egyikünknek sem előnyös házassági szerződés (akkor sajnos nem gondoltunk komolyan egy esetleges válásra, csak hallgattunk a sok ilyen típusú tanácsra).

2021. márc. 29. 10:47
 58/65 anonim ***** válasza:
76%

Azért az az opció ott van, hogy a feleséged kezd a válásba.

Tegyétek azt a csodavagyont egy 50-50 kft-be, az apróságokon egyezzetek meg, és máris lehet válni.

2021. márc. 29. 19:26
 59/65 A kérdező kommentje:

58

Nem fog. Nagyon rég megbeszéltük ezt és esze ágában sincs. Neki sem érné meg és főleg nem neki. Ő még jobban rá is fizetne mint én.

Nem csodavagyon, csak tudod nekem senki nem rakta a seggem alá, hanem küzdöttem érte.

Nem válunk, nem osztunk semmi vagyont.

2021. márc. 29. 19:33
 60/65 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk olyan elképzelhetetlen ez a szitu. Ott ülök egy 70 milliót érő ingatlanban és nem akarok elválni, mert mondjuk csak 20 milliót kapnék belőle és nem előnyös. Így inkább benne ülök és se pénzem nincs belőle, se boldog nem vagyok. Gondolom utazgatni sem uzatgattok ketten, mert írtad, hogy semmi nincs kb köztetek. Akkor egyszerűen fel nem foghatom, hogy mi tart titeket össze. Pedig hidd el, én is megdolgoztam a pénzemért, de egyszerűen nem lenne boldogság számomra az sem, ha az aranydombokon ücsörögnék. Kivel mennék el nyaralni, wellness hétvégére, vagy akár csak egy moziba, ha nem a férjemmel? A szeretőmmel? Ha a szeretőm kifizeti, akkor miért ne válnék?
2021. márc. 29. 23:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!