Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelt kérdés

Először is tudom, nem etikus amit csinálok, de ez van. A házasságunk nem működik, mindenki a saját útját járja és szeretőt tartok.

Van egy lány, aki 5 évvel fiatalabb nálam és akinek 3 éve bérelek egy lakást a városban. Eleinte csak alkalmanként jártunk össze, de aztán megegyeztünk, hogy keres magának munkát a városban és itt marad. Szóval azóta a szeretőm, és egyre több időt töltök nála. Sok közös programunk volt/van és úgy érzem beleszerettem. Úgy néz ki a dolog, hogy az érzés kölcsönös (idén hitelt akar felvenni hogy lakást vegyen magának a környéken és ne függjön tőlem, de azért velem legyen, illetve többször kérte hogy költöztek hozzá). Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett? A feleségem is csal, tudom és nem zavar (mondjuk nem is titkolja) csak személyes okok miatt vagyunk együtt. De ezért a lányért úgy érzem képes lennék túllépni mindezen.

2021. márc. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
67%

Neked fontosabb a pénted, mint az életed. Ha kocsit is tudtál volna neki venni, gondolom, nem nélkülöznél akkor sem, ha elválnál, és a vagyon osztódna.

De neked fontosabb a millióidon ücsörögni, mint tiszta lappal új életet kezdeni.

Jellemtelen vagy, mert felzabált a vagyonod.

2021. márc. 26. 10:38
 32/65 A kérdező kommentje:

31

Itt másról van szó. Nem nélkülözék de nagyon sok mindent elvesztenék.

Légyszíves ne minősíts. Nem kértem. És nem vagyok kíváncsi rá. Igen, nekem fontos az anyagi stabilitás és a feleségemnek is.

2021. márc. 26. 10:41
 33/65 anonim ***** válasza:
81%

Mit vesztenél? Nyaraló? Kocsi? 300 nm-es ház úszómedencével?

Nézd, élsz egy csillivilli kirakatéletet, ami neked fontosabb egy őszinte életnél. Hazugságban élsz, és ehhez ragaszkodsz is. Mi ez, ha nem jellemtelenség. Vagy egyenes háttal, kihúzva magad büszkén ki tudod mondani, nekem fontosabb a pénz, szeretek egy nőt, ő is szeret, de mindez nem fontos annyira, hogy megtiszteljem őt azzal, hogy elválok, hogy vele teljesen új életet kezdjek.

2021. márc. 26. 10:55
 34/65 A kérdező kommentje:

33

Eleget vesztenék ahhoz (és a feleségem is) hogy visszajussak oda, ahonnan indultam egykor.

Ha jellemtelenség, akkor ez van. Nem lakik jól az ember a szerelemből.

Elválni nem tudok, mint mondtam. Szeretem őt nagyon, de azért egy élet küzdelmét nem adnám semmiért...

2021. márc. 26. 11:09
 35/65 anonim ***** válasza:

Biztosra soha nem mehetsz. Úgy kell válnod, hogy egyedül leszel.

Erre készülni. Ez a bátorság. Ott már nem működik és kész. Egyébként sem árt egy picit egyedül lenni válás után.

És utána a másik nővel tervezni. És úgy hozzáállni, hogy ha megy, akkor remek, de ha nem, akkor igenis újrakezdem, mert amiben most vagyok az már nem minőségi élet pénz ide vagy oda.

2021. márc. 26. 11:32
 36/65 anonim ***** válasza:
Akkor viszont miért nem próbálsz meg javítani a helyzeten a feleségeddel? Azt írtad neked fontos az, amin már együtt túl vagytok, amiért megharcoltatok. Lehet hogy egy erős pár lehetnétek, ha helyrerázódnátok. Mert tényleg, van értelme annak, hogy a vagyon miatt házasok maradtok, de mindketten szeretőt tartotok? Ha a szerető ráadásul nem házas, neki is nagyon feszélyező lehet a helyzet, hogy ha többet is akarna, te/ti soha nem fogtok lépni.
2021. márc. 28. 12:07
 37/65 A kérdező kommentje:

36

Hát nekem fontos egy élet munkája és az anyagi stabilitás. Függetlenül hogy van szeretőm vagy nincs.

2021. márc. 28. 12:14
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
37. amíg fontosabbak az anyagiak, nem fontos a másik nő. Majd ha vállalod a szegénységet , akkor szereted igazán. És ha ő is vállalja, akkor tudod, hogy szeret igazán
2021. márc. 28. 12:23
 39/65 A kérdező kommentje:

38

Soha nem vállalnám a szegényseget. Nem azt a világot éljük, sajnálom.

2021. márc. 28. 12:51
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg ne nyivákolj itt. menj csókold szájon a húszezresedet, az tuti boldoggá tesz. Egy szó nélkül adnám minden pénzem a szerelemért. Ilyen emberek mint te nem érdemlik meg a boldogságot
2021. márc. 28. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!