Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmben, most meg a feleségem teper nagyon. Mit tegyek? Kit válasszak?
A feleségemmel sosem volt nagyon jó a szex , a szeretőmmel az első perctől, a közös programokat jobban élvezem az új csajjal.
Mikor közöltem hogy mi a helyzet a feleségemnek akkor momdta hogy könnyű lenne kilépnem de nem hagyja és próbáljuk meg mert pont most jött el az idő hogy megváltozott és ő is olyan kis ribis lett mint amilyet szeretek.
Most itt vagyok hogy nem tudom kt válasszak, kivel leszek boldog
remélem senkivel nem leszel boldog.
mert nem érdemled meg!
a hozzád hasonló gerinctelen faszik, akiket a farkuk vezet, és akiknek a feleségükkel szemben az a legfontosabb elvárásuk, hog ribis legyen, plusz megcsalják, elárulják a párjukat, szart sem érdemelnek.
#1 tipikus frusztràlt akinek valszeg nõ nem igen jut vagy max valami nem szexi.
Azt vàlaszd akihez jobban húzz a szíved.
A(z ex)feleségednek idõben kellett volna kapcsolnia és figyelnie magàra és ràd,meg szexuàlisan fejlõdnie.
A szeretőknek a legvonzóbb benned: a feleséged. Te tőle vagy az, aki most vagy. A nő pedig a feleségeddel verseng, akkor is, ha a kapcsolat titok. Ha őt választod: oda a vonzerő. Te se fogod vele élvezni a szürke hétköznapokat, mert ezt az arcát nem ismered.
Nem adok nektek egy évet együtt.
A feleséged más téma: lehet, hogy tényleg téged akar visszaszerezni. Nem olyan könnyű tényleg túllépni a megcsaláson. De lehet, hogy csak azt akarja, hogy kidobd a másikat.
Itt se adok többet egy évnél.
Igazából azt tudod eldönteni, hogy ki akarsz később elveszíteni.
Sok sikert!
#6os elég jó prekoncepciók...
Ée mi van ha van 5 jó évem a szeretővel? És boldog leszek?
#1 tipikus frusztràlt akinek valszeg nõ nem igen jut vagy max valami nem szexi.
én nő vagyok, okostóni.
és sugárban hányok tőletek.
nem az baj, hogy beleszeretett másban, az a baj, h. az asszonyt csalja, kettős játékot űz.
7#
5 JÓ év: izgalmas, titkos pásztorórák, romantikus randevúk?
Az első unalmas vasárnap délután ki fogjátok egymást nyírni.
Más egy nő, amikor a titkos szeretőd, főleg, ha ezerrel kapar, hogy meg is szerezzen. Teljesen más arcát fogja mutatni, ha biztonságban érzi magát. Majd rájössz, hogy igenis lehet 5 évig álarcot viselni.
Azt se felejtsük el, hogy ő tudja, hogy 5 évig csaltad a feleséged. Tudja, hogy az "átugrok anyámhoz" meg a "haverokkal bedobunk egy sört" valójában mit takar. Árgus szemekkel fogja figyelni a jeleket, hogy mikor lépsz félre. Aki keres, az talál.
Öt év után nincs már a birtokában a legnagyobb ütőkártya: az újdonság varázsa.
Maximum egy év: vagy elhagyod, vagy megcsalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!