Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beleszerettem a szeretőmben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmben, most meg a feleségem teper nagyon. Mit tegyek? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

A feleségemmel sosem volt nagyon jó a szex , a szeretőmmel az első perctől, a közös programokat jobban élvezem az új csajjal.

Mikor közöltem hogy mi a helyzet a feleségemnek akkor momdta hogy könnyű lenne kilépnem de nem hagyja és próbáljuk meg mert pont most jött el az idő hogy megváltozott és ő is olyan kis ribis lett mint amilyet szeretek.

Most itt vagyok hogy nem tudom kt válasszak, kivel leszek boldog

2018. jan. 22. 06:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

remélem senkivel nem leszel boldog.

mert nem érdemled meg!

a hozzád hasonló gerinctelen faszik, akiket a farkuk vezet, és akiknek a feleségükkel szemben az a legfontosabb elvárásuk, hog ribis legyen, plusz megcsalják, elárulják a párjukat, szart sem érdemelnek.

2018. jan. 22. 06:16
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
A feleséged válaszd.
2018. jan. 22. 06:42
 3/23 anonim ***** válasza:
Feleséged!
2018. jan. 22. 06:44
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
A kötelet válaszd^^
2018. jan. 22. 06:57
 5/23 anonim ***** válasza:
10%

#1 tipikus frusztràlt akinek valszeg nõ nem igen jut vagy max valami nem szexi.

Azt vàlaszd akihez jobban húzz a szíved.

A(z ex)feleségednek idõben kellett volna kapcsolnia és figyelnie magàra és ràd,meg szexuàlisan fejlõdnie.

2018. jan. 22. 07:17
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

A szeretőknek a legvonzóbb benned: a feleséged. Te tőle vagy az, aki most vagy. A nő pedig a feleségeddel verseng, akkor is, ha a kapcsolat titok. Ha őt választod: oda a vonzerő. Te se fogod vele élvezni a szürke hétköznapokat, mert ezt az arcát nem ismered.

Nem adok nektek egy évet együtt.

A feleséged más téma: lehet, hogy tényleg téged akar visszaszerezni. Nem olyan könnyű tényleg túllépni a megcsaláson. De lehet, hogy csak azt akarja, hogy kidobd a másikat.

Itt se adok többet egy évnél.

Igazából azt tudod eldönteni, hogy ki akarsz később elveszíteni.

Sok sikert!

2018. jan. 22. 07:31
 7/23 A kérdező kommentje:

#6os elég jó prekoncepciók...

Ée mi van ha van 5 jó évem a szeretővel? És boldog leszek?

2018. jan. 22. 07:35
 8/23 anonim ***** válasza:
Valaszd a nevető harmadikat.
2018. jan. 22. 07:52
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

#1 tipikus frusztràlt akinek valszeg nõ nem igen jut vagy max valami nem szexi.

én nő vagyok, okostóni.

és sugárban hányok tőletek.

nem az baj, hogy beleszeretett másban, az a baj, h. az asszonyt csalja, kettős játékot űz.

2018. jan. 22. 07:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

7#

5 JÓ év: izgalmas, titkos pásztorórák, romantikus randevúk?

Az első unalmas vasárnap délután ki fogjátok egymást nyírni.

Más egy nő, amikor a titkos szeretőd, főleg, ha ezerrel kapar, hogy meg is szerezzen. Teljesen más arcát fogja mutatni, ha biztonságban érzi magát. Majd rájössz, hogy igenis lehet 5 évig álarcot viselni.

Azt se felejtsük el, hogy ő tudja, hogy 5 évig csaltad a feleséged. Tudja, hogy az "átugrok anyámhoz" meg a "haverokkal bedobunk egy sört" valójában mit takar. Árgus szemekkel fogja figyelni a jeleket, hogy mikor lépsz félre. Aki keres, az talál.

Öt év után nincs már a birtokában a legnagyobb ütőkártya: az újdonság varázsa.

Maximum egy év: vagy elhagyod, vagy megcsalod.

2018. jan. 22. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!