Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de ő nem tudja mit akar, meddig érdemes várni?
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Elengedném, de mindig visszajön. Azt mondja, nem szerelmes, de elengedni nem tud. Ha befejezem vele, akkor megkeres napok múlva, hogy hiányzom neki... Az embernek nem akkor hiányzik valaki, hogy ha azt szereti? Én csak azokat az embereket hiányolom, akik fontosak számomra és szeretem őket... de lehet, hogy csak én gondolom így...
Úgy döntöttem, hogy én nem keresem többet, nem áldozok több energiát ebbe. Ha akar beszélhetünk, ha ő hív vagy ír, de mint barátok csak. Próbálok nyitni más férfiak felé, hogy megtaláljam azt, aki viszont tud szeretni. Nem érdemes sokat várni. Én éveket áldoztam az életemből emiatt, mert reménykedtem, hogy talán megszeret. Nem volt értelme.
Pontosan ez van nálunk is. Én nem keresem, de ő mindig felbukkan. És mindig leírja, hogy ő nem szeret, de mégis hiányzom. Ma azt írta, nagyon hiányzom neki, de fogalma sincs, hogy mit szeretne. Tudja, hogy próbálok rajta túl lenni és mégis folyton felzaklat. Már arra is gondoltam, igazából nem akar engem, csak fájna neki, ha mással lennék.
Próbálok más férfiakra koncentrálni, de az a baj, hogy mindenkiben őt keresem, így ez egy ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!