Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmbe?

Figyelt kérdés

Először is tudom, nem etikus amit csinálok, de ez van. A házasságunk nem működik, mindenki a saját útját járja és szeretőt tartok.

Van egy lány, aki 5 évvel fiatalabb nálam és akinek 3 éve bérelek egy lakást a városban. Eleinte csak alkalmanként jártunk össze, de aztán megegyeztünk, hogy keres magának munkát a városban és itt marad. Szóval azóta a szeretőm, és egyre több időt töltök nála. Sok közös programunk volt/van és úgy érzem beleszerettem. Úgy néz ki a dolog, hogy az érzés kölcsönös (idén hitelt akar felvenni hogy lakást vegyen magának a környéken és ne függjön tőlem, de azért velem legyen, illetve többször kérte hogy költöztek hozzá). Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett? A feleségem is csal, tudom és nem zavar (mondjuk nem is titkolja) csak személyes okok miatt vagyunk együtt. De ezért a lányért úgy érzem képes lennék túllépni mindezen.

2021. márc. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
Egyszerűen annyira jól érzem vele magam... Minden vele töltött percet kincsnek érzek. Nem tudom merjek e belevágni... Utolsó. Nem hinném hogy megunom, nagyon nagyon vonzódom hozzá. Ilyen sose volt a feleségemmel
2021. márc. 25. 12:49
 12/65 anonim ***** válasza:
62%

A vonzalom is alább hagy idővel. Ne mondd, hogy sosem hallottál még a rózsaszín ködről. Nem lehet éjjel-nappal dugni egy normális kapcsolatban és ugyanúgy beállna az új helyen is a rend.

Nem azt mondom, hogy ne válj, mert ebben senki nem tud tanácsot adni, csak azt ne hidd, hogy a másik nővel életetek végéig úgy fog lobogni a tűz, mint most.

2021. márc. 25. 13:08
 13/65 anonim ***** válasza:
83%
Ezt az izgalmat az is lehet hogy csak a helyzet táplálja eleve.
2021. márc. 25. 13:45
 14/65 anonim ***** válasza:
67%
Most vele terveznél családot alapitani, meg ujra kezdeni az egészet a "nullárol", amin már eddig végigmentél a feleségeddel?
2021. márc. 25. 13:47
 15/65 A kérdező kommentje:

14

Nem tudom... Talán igen.

2021. márc. 25. 13:49
 16/65 anonim ***** válasza:
67%

Ezt azert nem ártana tudni..

Szerelem aztan kötöttseg feltekenyseg unalom laposodas gyerek melo..

2021. márc. 25. 14:01
 17/65 anonim ***** válasza:
62%
Hát ez csak most van így...Ebbe azért gondolj bele...
2021. márc. 25. 15:33
 18/65 anonim ***** válasza:
64%

Istenem milyen szánalmas válaszolók vannak.

Jaj kötelezettség nélkül persze hogy megy, meg jaj őt is unni fogod

Kérdező, ezek csicska emberek szar élettel.

Te is így szeretnél élni? Kockázat nélkül?

Hogy beleszerettél a szeretődbe nem csoda. Sokan gondolják, hogy a külső fél szeret bele előbb a foglaltba, de logikus, hogy ő kevesebbet kockáztat, míg a foglalt ha megy, szervez, titkol már eleve kell, hogy a vonzalom "megérje" szóval egy eleve erős vágyra ráteszel egy olyan személyiséget, aki még kedves is és humoros és bla-bla, már bele is szerettél.

Feleségeddel beszéld meg. Papíron házasok maradtok, ami összeköt azt nem szakítjátok meg (gondolom anyagiak) de legyen mindenki nyíltan boldog.

És ha x év múlva mégis rájössz ez nem megy, nem leszel gyáva nyúl hogy visszakúszol, hanem szépen örülsz, hogy volt x igazán szép éved.

SOSE hallgass azokra, akik azzal akarnak lehúzni, hogy ez is olyan lesz mint a másik, mert ezek azok az emberek, akik nem találták meg az igazit

2021. márc. 25. 16:08
 19/65 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm nagyon szépen a választ!
2021. márc. 25. 16:28
 20/65 anonim ***** válasza:
84%

Nincs mit. Nekem negyven felett jött el, hogy olyan jött, mint aki eddig még soha, Pedig voltam már szerelmes. És tudod mit? Ha száz évet kapok, megköszönöm, ha pedig csak egyet, azt is,és megbecsülöm. Én szeretek szeretni , ilyen igazi érzés ritkán van.

Savanyú életet hagyd meg másnak, légy boldog

Én drukkolok

2021. márc. 25. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!