Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem a szeretőmbe ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a szeretőmbe ő is belém, működhet így továbbra a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Neki nincs senkije nekem igen, évek óta kerüljük egymást a párommal, sokáig bírtam nem léptem félre eddig a pontig 4.hónapja tart, nem bírom tovább a kettősséget ne kövezzetek meg megromlott a viszonyunk nagyon a gyerek után... Mit tennétek a gyerek miatt maradnátok a párotokkal, vagy lépnétek tovább
2020. máj. 4. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Azigen battya
2020. máj. 4. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Donteni kell, ez ebben a formában tovább folytatva nem lenne gerinces viselkedés.
2020. máj. 4. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Hát nem tudom... te dönts!

Ha érdekel a gyerek..:

- olyan környezetben nő fel, ahol a szülei idegenkednek egymástól, és eljárnak máshoz a boldogságot keresni (nem lesz tudatában a gyerek, de érzi, és a viselkedésmintáitokon keresztül tapasztalja is. Egész életére kihatással lesz a hazudozásotok)

- külön váltok, és akkor megadjátok az esélyt, hoby ugyan külön, de őszinte környezetbrn, hazugságok nélkül.

Nyilván a gyereknek mindenképp az utóbbi a jó.

Ha úgy gondolod mindent megtettél azért, hogy a pároddal rendezzétek a dolgaitokat, akkor külön érdemes folytatni. (Ha viszont még nem tettél meg mindent, akkor szégyelld el magad!)

2020. máj. 4. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy szerelembe eses miatt hagynad el a parod, hanem vele eleve rossz a kapcsolat, akkor gyerekkel is meglepheto az elhagyas. En inkabb attol tennem fuggove, a gyerek szamara mit jelentene ez. De ha rossz legkor van otthon, ha nemigen foglalkozik vele az apja, ha nem egy gyerekparadicsom hazat kell hatrahagynia... Akkor igen.
2020. máj. 4. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a gyerek miatti együtt maradást nem tudom, melyik birka találta ki, de soha nem fogom megérteni,hogy mi értelme van. Minden félnek rossz, főleg a gyereknek. Nem h.lye csak gyerek! Milyen párkapcsolati mintát kap? Egymás kerülgetését? Ezt én csak egy szánalmas kifogásnak tartom. Egyértelmű, a szerelmet választanám, még akkor is, ha nem lesz örökké tartó. Úgy legalább van esély a jóra. Soha semmilyen körülmények között nem választanám a biztos rosszat, és nem is értem azokat, akiknek az kell.

Nő vagyok, ha ez szempont.

2020. máj. 5. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Hány éves vagy?
2020. máj. 5. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a szerelmet választottam, még a válást. Amikorra lezajlott, a kiasszon is lelépett. Ücsörögtem a földön, két szék között.🤣

De onnan is van tovább.

2020. máj. 10. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!