Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe ő is belém, működhet így továbbra a kapcsolat?
Hát nem tudom... te dönts!
Ha érdekel a gyerek..:
- olyan környezetben nő fel, ahol a szülei idegenkednek egymástól, és eljárnak máshoz a boldogságot keresni (nem lesz tudatában a gyerek, de érzi, és a viselkedésmintáitokon keresztül tapasztalja is. Egész életére kihatással lesz a hazudozásotok)
- külön váltok, és akkor megadjátok az esélyt, hoby ugyan külön, de őszinte környezetbrn, hazugságok nélkül.
Nyilván a gyereknek mindenképp az utóbbi a jó.
Ha úgy gondolod mindent megtettél azért, hogy a pároddal rendezzétek a dolgaitokat, akkor külön érdemes folytatni. (Ha viszont még nem tettél meg mindent, akkor szégyelld el magad!)
Ezt a gyerek miatti együtt maradást nem tudom, melyik birka találta ki, de soha nem fogom megérteni,hogy mi értelme van. Minden félnek rossz, főleg a gyereknek. Nem h.lye csak gyerek! Milyen párkapcsolati mintát kap? Egymás kerülgetését? Ezt én csak egy szánalmas kifogásnak tartom. Egyértelmű, a szerelmet választanám, még akkor is, ha nem lesz örökké tartó. Úgy legalább van esély a jóra. Soha semmilyen körülmények között nem választanám a biztos rosszat, és nem is értem azokat, akiknek az kell.
Nő vagyok, ha ez szempont.
Én a szerelmet választottam, még a válást. Amikorra lezajlott, a kiasszon is lelépett. Ücsörögtem a földön, két szék között.🤣
De onnan is van tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!